Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deo krystaly

Od: prosteja odpovědí: 5 změna:
Prosim Vas, chtela bych si koupit deo kryslat od Purity Vision, abych nebyla citit od potu, ale prisla jsem na to, ze je i deo krystal z Dm a je levnejsi, nemate nekdo nejake zkušenosti jestli je stene ucinny?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Deo krystal od Purity Vision se vlastnostmi neliší od toho z DM od Balea. Oba jsou kamencové. Zápach cítit není, ale u mě není cítit po použití čehokoliv. Trpím hyperhydrozou, takže se soustředím na jiné, silnější antitranspiranty. Což mám teď taky prekérku,protože jediný,co mi pomáhal, přestali vyrábět *bum* V mém okolí pár lidí používá deo krystaly, i ty od Balea...Kupte klidně ten z DM a ozkoušejte, je to pár drobných, třeba Vám bude vyhovovat;) Ten v Dm má označení antitranspirant. Ten od Purity má označení deo. Takže by měl jakože ten z DM fungovat i proti pocení.

hodnocení

0x

Zkušenost nemám, nepoužívám, ale tady mají Purity Vision Deokrystal 60 g á 79 Kč, tak bych asi za ty peníze koupila a vyzkoušela, přece jen každému vyhovuje něco jiného... Purity Vision Deo/...

mate59
hodnocení

0x

Je to deodorant.Pocení snížíte antirespirantem,zkuste nějaký.

prosteja
hodnocení

Ja prave antiperspiranty používám a ted jsem objevila ty deo krystaly a pry po tom doopravdy nema clovek citit, tak to chci zkusit a nevim jestli bude stacit ta levnejsi verze
mate59

Pokud je tam hlavní složka kamenec,tak by neměl být rozdíl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]