Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strašně se stydim

Od: julca odpovědí: 11 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @inzinyrka z důvodu porušení pravidel poradny. ]

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Fascinace fekálním tématem. A menstruací. Honzíku, to už tě nezajímá, proč holky nemohou do bazénu? Aha, teď jsi julča.

hodnocení

2x

Není těch problémů s vyměšováním a menstruací na jednoho úchyla už trošku moc?

poradte.cz/...

P.S.: Máš tam chybu, na zpovědnici se tentokrát jmenuješ 112221 a ne julca. Udělej si v tom pořádek.

fff
hodnocení

0x

A to já ne. A víš co ještě? Pěkně si u toho*alene* čoudnu.

hodnocení

0x

Trochu podobně, ale ne tak extrémně. Zajímavé, že se nestydíš o tom psát.

xxx
hodnocení

0x
Já byl ve škole také na záchodě jen několikrát a pamatuji si, že třeba někdy ve druhé třídě to bylo fakt strašně nepříjemné to vydržet. Také jsem měl různé období, kdy jsem se více či méně styděl. Je to čistě o tom, jak to vnímáš a dá se to snadno změnit, i když třeba teď nevíš jak. Děláš si takto jen trápení, musíš úplně změnit způsob, jak to vnímáš a jaké pocity to v tobě vyvolává. Je to na delší dobu, ale určitě se ti povede to přijmout a vyrovnat se s tím. Musíš se mít ráda taková, jaká jsi. Na tohle je nejlepší být v prostředí, kde člověk neustále dělá s nadšením, co ho baví a pořád musí na něco reagovat, pak se neuchyluje k takovémuto přemýšlení.
julca
hodnocení

Držím to taky vždy ve škole, tam bych si určitě nedošla, vždy jdu domů rychle a zkroucena, bolí mě břicho, někdy už to fakt nevydržim a skoro běžím, když dojdu domů rychle sundam tašku a rychle utíkám na záchod, kolikrát už to že mě leze už při sundávani kalhot
kdosi

A zároveň to na dovolené udržíte klidně i týden v kuse - zajímavý úkaz *smich*

julca
hodnocení

Záleží jak kdy doma chodím třeba ob den, na dovolené se mi několik dni nechce, to se mi chce až na konci, kdy už jsem nebyla na záchodě několik dni. Když jsem mimo domov klidně nejdu 14 dní, ale jak prijdu domů, to pak kadim se teprve začne pořádně chtít

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, zbytečná křeč, je to lidská potřeba, tak v klidu. Co se týče vložky, buď v klidu a ber to tak, že už si velká slečna a ostatní mohou de facto závidět. Až to přijde na ně, tak ty už dávno budeš ok.
Pokud by se to časem nezlepšilo, tak doporučuji si s někým promluvit, protože to může komplikovat budoucí vztah atd.

ltz
hodnocení

0x
Taky je ale zvláštni, jak dokážeš dopodrobna a detailně popisovat tvůj způsob a přípravu na kaděni. Přitom píšeš, jak hodně trpíš ostychem.
halamus

Stydlivý exhibicionista :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]