Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jak by se daly bez speciálního nářadí srovnat stříbrné kruhové náušnice. Věděl byste někdo? Stříbro je měkké, kruhy tenké a zdeformované viz fotka. Průměr je 2,5 cm. Děkuji.
Já bych je navlékla až natlačila na nějaký kuželek nebo i tyčku/trubičku o vhodném průměru...Jestli jsou takhle měkké, tak se to bude opakovat.
Navíc jako stříbro budou šednout, tak je čistit spec. vatičkou na stříbro, pastou na zuby nebo cigaretovým popelem na vlhkém hadříku.
Pokud mají náušnice větší průměr, možná by stačila nějaká láhev od vína, která se postupně rozšiřuje - typ pistole.
Nějaké podobné kroužky z měděného drátu jsem vyrovnával pomocí šroubováku (okolo kterého jsem to prsty přiohýbával, postačil by i třeba hřebík) a kladiva (které jsem používal jako podložku pro vyrovnávání, porcelánový talíř, nebo kachlový schod by posloužily stejně).
A taky na to používám tenké kleště, které ale nevím, zda máte a zda by se dovnitř vešly. A je dobré ty čelisti něčím přetáhnout (třeba snršťovačkou nebo lepenkou), aby to nepoškrábaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.