Zdravím ,mám dvouměsíčního synka , kojim ho , a popřípadě dávám Sunar na dokrmování. Cca třikrát ,někdy dvakrát denně. Dnes třeba ráno ,dopoledne jsem kojila vše ok usnul . Až ve tři jsem musela dodat Sunar měl asi 80 ml. Pak už se vztekal a plakal..nechápu proc..když sem.ho vzala do náruče za pět min i dřív usl. Kdyby hlad neměl nevypije to že? Proč mu stačí prso v noci a ráno a odpo nebo navečer už prostě se vzteká a nejde to? Vecer po šesté se nám.ho nedaří uspat to pláče a to jsme zkusily jak prso tak trochu sunaru ,tak kolébani ,přebalování i v náručí a nic...nemůže usnout proto pláče? Páč se přespí ráno a odpo?
Protože je to velmi malé dítě a ještě nemá pevný režim? doplněno 20.11.24 16:02: Mimochodem, jaký tedy má režim? Dostane se kočárkem na procházky a na vzduch?
majkaa
Kolik mám dávat vůbec prikrmu když nevím kolik si vypije oddme? Navíc on někdy dá 100 ml
majkaa
S kočárem nechodím kvůli počasí ...nevím ESI je to teď dobrý...v.kocarku usne lépe?
Mimčo není panena, která může 24 hodin nehnutě ležet na zádech. 9 měsíců s váma všude chodilo, hopsalo to s ním, cítilo vaše teplo. Na miminech je vidět, jak jsou spokojená v těch vacích na břichu mamin, je to pro ně přirozené, mají pohyb, cítí teplo mamky.. Taková zima není, abyste ho nemohla pořádně zabubat a jít s ním chvilku na procházku.
Když brečí, tak to nemusí znamenat, že má jen hlad. Co třeba prdíky? Mimina mají rády aby se cítili jako v bříšku (poloha v klubíčku na prsou matky atd. Ten kočárek je dobrá volba, i kdybyste měla jezdit jen doma přes práh, aby to drncalo, hlavně pořádně zabalit. Taky cítí stres z matky, nebo nervozitu, napětí, je to jako u psa. A jinak tak malé dítě se téměř neumí přespat, většinou spí skoro pořád a budí se buď s bolestí anebo hladem. Mnohokrát se i stává, že dítě nespí skoro vůbec, a pak doktoři zjistí, že má vykloubené rameno a podobné věci (z porodu). Musíte se snažit dávat pravidelný režim a ono si zvykne. Zkuste i bílý šum, né moc potichu ale ať mu to zase neurve uši. D
Takhle chaoticky kombinovat kojení a sunar, z toho ho musí bolet bříško. Do natráveného nalejete čerstvé. To by i starší děcko mělo problémy.
Takhle malé bych jen kojila. Kdo Vám doporučil Sunar? Díky té pravidelnosti se vám bude tvořit mléko a děcko chytne rytmus. Proč se neradíte u dětského lékaře nebo sestry?
Jsou na to brečení i specielní polohy. Na dítě se položí dlaň jemu na hrudník a přetočí se hlavou dolů a tak se nosí, jako by na paži. Ihned přestanou brečet. Mrkněte na net. Jinak oni většinou takhle brečí do cca 5 měsíců. Pak si udělají svůj režim a je to lepší. Může to být ale i tím krmením. Pokud je dost mléka na kojení, nepřikrmovala bych. Možná by šel zkusit i nějaký čajík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.