Nejste přihlášen/a.
Prosím, máte někdo zkušenost s očkováním? Chtěla jsem se objednat a sestřička mi sdělila, že za 1 dávku budu platit Kč 1350. Domnívala jsem se, že je to hrazeno pojišťovnou nebo alespoň z části... díky za odpovědi
s klíšťaty není žádná sranda...brácha rybář -tam ho asi chytil-měl jedno přisáté na noze zezadu kolena...nějak to přecházel..pak začal marodit a než se dobrali výsledku tak skončil v nemocnici...kdoví kolik let mu to ubralo a o zdraví ani nemluvím...pořád to není dobré...já osobně jsem na důchodě a očkování jsem měl zdarma ještě jedno poslední budu mít v v roce 2026
Teď už klíšťata nejsou. Na jaře a v létě, chodíváš do lesa? Válíš se po loukách? Máš několik psů, kteří klíšťata donesou domů? Ne? Tak proč očkování. Proti chřipce, to bych chápala, ale na nemoc roznášenou klíšťaty a komáry, na zimu, tomu fakt nerozumím.
"Klíště jsem neměla, ani nepamatuju..."
Tak to máte štěstí. Mám chatu na berounsku a klíšťata mívám skoro pravidelně. Také třeba 6 kusů najednou. Samozřejmě jsem pravidelně očkovaný. A znám člověka, který klíšťovou encefalitidu prodělal. Děkuju, nechci !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.