Nedovařené potraviny

Od: Datum: 13.01.13 18:15 odpovědí: 2 změna: 13.01.13 18:36

Ví někdo, jak se chemicky lií nedovařená tvrdá rýe od měkké? Je ta nedovařená hůře stravitelná? A co brambory?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 13.01.13 18:18
avatar

Nejsem chemik, take chemické sloení neznám, ale je samozřejmé, evechny nedovařené potraviny jsou hůře stravitelné. Syrové brambory mohou být i jedovaté. Proto se má k nim přidávat při vaření kmín.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: ron*
Datum: 13.01.13 18:36

Souhlasím. Vekeré nedovařené potraviny jsou hůře stravitelné, můou způsobit i zdravotní potíe. Například nedostatečně tepelně upravené maso. Nesprávně upravené potraviny ani nejsou chutné.

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.