Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Nedovařené potraviny

Od: aloisb® odpovědí: 2 změna:

Ví někdo, jak se chemicky lií nedovařená tvrdá rýe od měkké? Je ta nedovařená hůře stravitelná? A co brambory?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ron*
hodnocení

2x

Souhlasím. Vekeré nedovařené potraviny jsou hůře stravitelné, můou způsobit i zdravotní potíe. Například nedostatečně tepelně upravené maso. Nesprávně upravené potraviny ani nejsou chutné.

 

hodnocení

1x

Nejsem chemik, take chemické sloení neznám, ale je samozřejmé, evechny nedovařené potraviny jsou hůře stravitelné. Syrové brambory mohou být i jedovaté. Proto se má k nim přidávat při vaření kmín.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]