Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uvázat Arabsky šatek na krk

Od: begi25® odpovědí: 6 změna:

Hezký den,prosím o odkaz jak správně uvázat Arabský šátek 100x100cm.To co sem našel na webu nic moc.Moc krát děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Co chcete vymýšlet s kalsickou arafatkou? Nosí se obtočená s jedním cípem na prsou (1), při přepadení banky si ji přetáhnete přes nos (2), při setkání s bratry ve víře si ji dáte na hlavu s kroužkem (3) a při písečné bouři si do ní hlavu omotáte (4). ;)

doplněno 11.11.24 15:07:

4

Jak uvázat Arabsky šatek na krk
Jak uvázat Arabsky šatek na krk #2
Jak uvázat Arabsky šatek na krk #3
11.11.24 15:08

4

Jak uvázat Arabsky šatek na krk #4

hodnocení

5x

Nehledejte v tom složitosti... já si "palestinu" vždycky vázal tak, že jsem ji přeložil na půl (do trojúhelníku), pak si ji přiložil z přední strany na krk a dva boční cípy vzadu za krkem překřížil a přehodil přes ramena dopředu na hrudník.

Přesně tak. Palestinu jsme na krk vázali odjakživa pouze jedním způsobem. U nikoho jsem neviděla,že by ji vázal na krk jinak.

hodnocení

4x

Videí je plná... plný internet --

fram
hodnocení

1x

Absolutně nejarabštější kreace je ze dvou šátků!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]