Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená ta boule?

Od: 11 odpovědí: 3 změna:
Ahoj, je mi 17 a už od léta mám takovouhle boulicku vpravo vzdadu na dásní za sedmickou
Nevite, co by to mohlo být, když už ji tam mám tak dlouho?

Co znamená ta boule?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vaši bouli za sedmičkou už jsme tady řešili. Akorát že Vám bylo 15, minulou neděli.

Ve Vašich otázkách dost čarujete s věkem. Baví Vás to?

poradte.cz/...

hodnocení

1x

Ta boulička je pravděpodobně neprořezaná osmička. Ty se kloubou většinou později, tak po 20 nebo klidně i po 30 letech věku. Je také možné, že okolo té osmičky je nějaká cysta, která způsobuje tu "bouličku". Cysta bývá naplněná hnisem. To by vás ale bolelo.

Jestli chodíte k zubaři, tak by vám to mohl říct on, tyhle informace. Jestli je okolo osmičky cysta se pozná na panoramatickém rentgenu, který vám má zubař dělat při preventivní prohlídce.

jir
hodnocení

0x
Že by nevyklubaná, bojem rostoucí osmička tak, jak to mám i já. Na rentgenu je vidět jak je tam celá nabok, doktor mi říkal, že lepší do toho nesahat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]