Nejste přihlášen/a.
2x
osobně sice kypré tvary a zvláště upnuté a na obdiv veřejnosti vystavené nemám rád... ale připadne mi, že taková je dnes doba a móda. Jeden by se styděl, druhý se tím chlubí.
Znám pár střízlíků, kteří mají 150cm a 40 kg, líbí se jim právě ženy kredenciózního typu.
doplněno 01.11.24 21:34:
Nechal bych to na ní a na zaměstnavateli - pokud nemají nějaký dresscode - do kanclu bez lidí fajn, ale na místo pokladní nebo úřednice bych to viděl jako nevhodné.
Mě se líbí no a ona že je to pohodlné a dobře a prej to nejsou legíny.
Zase si myslím že volné kalhoty by ji taky dělali paseku.
Stejně mě neposlechne
také nemusím rifle - jak říkal Bolek - tlačí mne to na gulách...
Ženy mají velmi velkou škálu různých oblečení. Navrhl bych kalhotový kostýmek nebo prostě běžné dámské kalhoty - ne legíny. Ty považuji za vulgární při nošení na veřejnosti...
Nahá či ve spodním prádle se ženská venku ukazovat nechce, kolikrát se rozčiluje i na koupališti..., ale takové legíny, které často až deformují a relativně pěknou postavu zohyzdí, to si na sebe vezmou pro ten pocit, že je oblečená...
Zeptejte se klidně, jestli by třeba šla jen v silonkách... ony ty legíny totiž vypadají často úplně stejně, vč. té průsvitnosti.
Jako zase ona je z nich nadšená. Myslíte si také že to působí vulgárně? Ano říkal jsem ji to.
0x
Partner se nám snažil otrávit i dovolenou
Mám přítelkyni a ta je silnější.
Asi to nechápu, ale to nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.