Dobrý den, někde je chyba (v receptu=?). Jenom deset minut není normální, tak máte doma vysokou vlhkost vzduchu nebo máte přehnanou představu o křupavosti. Pokud tomu je skutečně tak, dejte pečivo rozpéci v troubě a potom ho rychle vlažné a křupavé snězte. Zdravím! doplněno 02.11.24 13:11: boban - a po rozpečení je to křupavé, že? doplněno 02.11.24 17:11: boban - tak to jsem rád, že jsem Vám dobře poradil. Pozor, když pečivo po rozpečení hned nesníte, tak začne rychle tvrdnout. A nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.