Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak na dlouho křupavý domácí pečivo

Od: boban® odpovědí: 3 změna:
Zdar
Domácí housky, rohlíky...
Po upečení jsou křupavý jen cca 10 minut.
Jak na to, aby byly křupavý aspoň tak minimálně hodinu?
Dik

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®
hodnocení

2x
avatar ben
Dobrý den, někde je chyba (v receptu=?). Jenom deset minut není normální, tak máte doma vysokou vlhkost vzduchu nebo máte přehnanou představu o křupavosti. Pokud tomu je skutečně tak, dejte pečivo rozpéci v troubě a potom ho rychle vlažné a křupavé snězte. Zdravím!
doplněno 02.11.24 13:11: boban - a po rozpečení je to křupavé, že?
doplněno 02.11.24 17:11: boban - tak to jsem rád, že jsem Vám dobře poradil. Pozor, když pečivo po rozpečení hned nesníte, tak začne rychle tvrdnout. A nemáte zač.
hodnocení

Když pečivo zchladne, pak se zase hodí do trouby, tak už zůstane křupavé daleko dýl
03.11.24 00:40
hodnocení

Děkuju
*palec*

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]