Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je jich někdy víc a někdy min?

Od: eli16 odpovědí: 7 změna:
Ahoj, je mi 16 a mám docela problém s pletí. Často se mi dělají, hlavně na brade, ale klidně třeba i na tváři nebo na nose. Někdy toho je víc někdy míň. Na pleť si nepatlam zadny makeup, ani nic takového, pleť si normálně čistím gelem na obličej a večer si i dávám nějaký krém z lékárny na pupínky. Stále používam ty stejné produkty, ale někdy je období kdy nemám skoro žádný pupinek a někdy jich mám plno. Nevyhovující kosmetikou to být nemůže, kdyz někdy jsem téměř bez pupínki. Čím to může být a jak to dal řešit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x

a souvislost s periodou jste nepozorovala?

eli16
hodnocení

Je to možný

hodnocení

0x

Zdravím. Může to být stravováním. Zaměřte se na svůj jídelníček, některé potraviny akne zhoršují.

hodnocení

0x
V prvni rade jste v puberte a tohle je jeji beznou soucasti. Vydrzte a bude lip.

hodnocení

0x
Perioda, strava, stress, léky - je toho k ovlivnění víc...

hodnocení

0x

Pravidlo č. 1 nesahat si na obličej a úprava stravy.

hodnocení

0x

Hormony mají největší podíl na čístotě peti. Kolem ovulace, před nebo po menzes je akné výraznější. Léty se hormony zklidní a plěť se vyčistí.

V této době já jsem svým dcerám dávala Pangamin z lékárny nebo drogerie, pivovarské kvasnice, se spoustou vitamínů. Bylo to prospěšné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]