Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nekoupe?

Od: nu odpovědí: 13 změna:
Ahoj, mám sestru, ktere je 17 a poslední roky v létě se vůbec nekoupe, máme na zahradě bazén a za celé léto do něj nevleze ani jednou, ani když je venku přes 30 stupňů. Vždycky když byla menší koupala se se mnou každý den v bazénu a teď nic.
Když se ji zeptám, proc tam nechodí tak mi neodpovídá a nebo mi řekne protože nebo taky že nemůže
Má někdo podobnou zkušenost¨
nebo proc to dela
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
troll

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jir
hodnocení

1x
Asi se nechce odhalovat, no...

bramburka
hodnocení

1x

A to resis ted, na konci rijna? Zvlastni...

hodnocení

0x

Možná se ti to bude zdát divný, ale jsou lidé, kteří vodu a bazény vůbec nemusí.

hodnocení

0x
Nějaký kontakt na ni, že bychom se zeptali? Jinak může se stydět, může mít alergii na slunce/chemii ve vodě, nemusí jí to vůbec bavit, je důvodů víc než dost.
nu
hodnocení

Žádnou alergii na nic nemá
Jako nevím, co řešíš. Nejspíš nechce být očumovaná. Jinak alergii ty nepoznáš. Většinou jde o svědění. Taky se nevíc sprchuju jen na rychlo ve vodě, jinak bych se udrápal.

hodnocení

0x
Možná se prostě koupat nechce. Je taky možné, že se nechce koupat kvůli nějakému zdravotnímu problému. Nebo třeba nechce, aby rodina viděla, její tetování.

hodnocení

0x
Když se namočím já, tak je mi zima. A jsem teda úplně studená, a ještě k tomu mokrá. Je to pocit zranitelnosti. Nepohody.
U nás by bazén neobstál, protože kvůli studené vodě, do něj mé děti nechtěly vlézt.
Další důvod může být ten, že se někomu nelíbí, jak někoho jiného svádí voda k tomu, že nutně potřebuje na druhé cákat a tou vodou druhé zlobit, takže zase vlastně studit.
Ale úžasně jsem si po letech užila vyhřívanou vodu v bazénu v Teplicích. Tam zima nebyla ani mně.
Kdyby řekla pravdu o zimě, neposmíval by se někdo, že je srab, a že se tohle dá snadno překonat? Není lepší a snadnější neodpovědět?

nu
hodnocení

Ona už to dělá pár let tohle a dřív se normálně koupala, ale třeba od jejich 13 prostě ne a když se jí zeptám proč tak se směje nebo řekne že se koupat nemůže
Ony se pocity s věkem různě mění. I nepříjemné pocity se mění. A ne každý má chuť se bavit o tom, co mu není příjemné.
Jako dítě jsem nechápala, proč se mojí mámě nechce do vody rychle hned, dost dlouho se postupně u moře po krůčkách ochlazovala a zvykala si na studenou vodu. Mně se do vody dnes jako dospělé nechce moc taky. Voda na koupání venku, mi nechybí.

riva
hodnocení

0x

Asi normální. Mám 3 holky a do bazénu jdou výjimečně, protože jsou raději zalezlé doma. Do bazénu jedině s kámoškou nebo když přijede nějaké "mimčo". To tam pak blbnou hodinu.

ltz
hodnocení

0x
Je to její věc. Každý se zařizuje podle svého a možná to tvoje vyptáváni jí už leze na nervy. Důležité je, že se koupe, sprchuje doma.

hodnocení

0x
Třeba jí připadáš divnej, trochu moc na ni koukáš, ... nebo nějaký soused...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]