Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miminko a kojení

Od: romcaa odpovědí: 4 změna:
Dobrý den ,nedaří se mi kojit ,je to tak tak...porodila sem chlapecka před 4 dny. Kojim mléko sice teče ale ne dostatek mám pocit chce zas za hodinu nebo vydrží jen 10_20 min a pak usne. Tak si říkám ok stačilo mu . Večer to je jiné o něco to se budi sammnn snad co hodina a odpoledne ho přemlouvam. V porodnici mi řekly že mám dávat příkrmy tak sem musela.koupit Sunar asi váha klesla ,tak to řekly . Tudíž večer dávám Sunar v noci přes den prsa. Může to tak být? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
U novorozeněte je normální, že se skoro hodinu kojí a pak chce za hodinu zase. Asi po dvou měsících se počet kojení sníž. Mléko se tvoří tak, že pokud je poptávka, bude i nabídka. Jste úplně na začátku, dejte tomu čas. Děláte to dobře, přes den kojte co to dá a na noc nakojit a dokrmit Sunarem nebo jinou značkou. U prvního jsem to dělala prvních 14 dní, u mladšího pořád. Chyba je nenakojit a dát rovnou Sunar. Pokud nebude odběr, tvorba mléka se sníží.

hodnocení

2x

Kojte, kdykoli si chlapeček řekne. Kojení je pro miminko fyzicky náročné, zatím se rychle unaví. Jakmile trochu zesílí, bude schopen se na jedno krmení nasytit víc a vydrží déle bez pocitu hladu. Zatím je slabounký a křehký. Potřebuje nabrat sílu.

jm
hodnocení

1x
Kupte si manuální odsávačku. Pro začátek je vhodnější než elektrická. Moje žena po porodu nemohla měsíc kojit, ale díky pravidelnému odsávání, masáži ... Mléko se nakonec spustilo a teklo bez potíží 2 roky...

darsi
hodnocení

0x
Neexistuje nic lepsiho pro Vase miminko nez vase materske mleko. Chvilku potrva nez se rozkojite, hlavne ze miminko saje. Sunar pro takove miminecko je uplne zbytecny! Zbytecne mu budete davat cizi sajrajt namisto vasi kvality (pokud nejste fetacka, nebo alkoholicka). Ona to ma priroda dobre vymyslene. Miminecko kojit, kojit, kojit. Dejte na sve instinkty. Miminko muzete kojit bez omezeni a kdykoliv si rekne. Preji Vam mnoho sil! Jste ted jeste asi cela bolava, ale jsou pred Vami ty nejkrasnejsi okamziky, nenechte si je pokazit cizimi lidmi, duverujte hlavne sobe a miminku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]