Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Ryba treska tmavá

Od: libuse® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, koupili jsme tříkilovou třesku bez hlavy. Musí se z ní odstraňovat šupiny? Nechceme udělat jen filety a ostatní vyhazovat. Ráda přijmu rady a nápady.

Děkuji Libuše

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar aja1946

V obchodě jsem nikdy tresku se šupinami neviděla, jde fakt o tresku?

 

pohanka
hodnocení

0x

Asi byste museli vyzkoušet. Většinou jsou bez kůže, ale níže je jeden recept na pánvi s kůží.

---------------

Treska využití = filety, nebo filé, menší množství těchto ryb se využívá na produkty, jako jsou rybí prsty, burgery či surimi tyčinky. Zbytek se pak zpracovává třeba na krmivo pro kuřata – kromě své kůže je tak tato ryba využitelná celá.

----------------

Většinou koupíte tresku bez kůže a i v receptech je návodech na tresku bez kůže.

-------------

kupi.cz/...

--------------------------------------------

Ale tady jsem našla i recept s kůží a i s obrázkem.

Šupiny sundat - konkrétně najde v receptuNa pánvi.

food.techinfus.com/...

 

hodnocení

0x

Áno rybu musíte vždy očistiť od šupín.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]