Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupili jsme tříkilovou třesku bez hlavy. Musí se z ní odstraňovat šupiny? Nechceme udělat jen filety a ostatní vyhazovat. Ráda přijmu rady a nápady.
Děkuji Libuše
Asi byste museli vyzkoušet. Většinou jsou bez kůže, ale níže je jeden recept na pánvi s kůží.
---------------
Treska využití = filety, nebo filé, menší množství těchto ryb se využívá na produkty, jako jsou rybí prsty, burgery či surimi tyčinky. Zbytek se pak zpracovává třeba na krmivo pro kuřata – kromě své kůže je tak tato ryba využitelná celá.
----------------
Většinou koupíte tresku bez kůže a i v receptech je návodech na tresku bez kůže.
-------------
--------------------------------------------
Ale tady jsem našla i recept s kůží a i s obrázkem.
Šupiny sundat - konkrétně najde v receptuNa pánvi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.