Manželka má obchůdek ze spodním prádlem, v ním prodává prádlo všeho druhu ať už dámské či pánské.V obchůdku prodává kalhotky jedné České značky, které jsou ze 100% bavlny,říkala že jsou ohromně na dračku,že jsou oblíbené u žen,že čím dál i mladších.Sama je nosí a říká,že ji má jako v bavlnce.Přišla z nápadem, že ty kalhotky jsou oblíbené i u mužů,že má pár mužských zákazníků co si je kupují místo slipu,že by ráda viděla mužského v těch kalhotkách,jestli bych to pro ni neudělal a vyzkoušel si je a v nich se jí ukázal,jestli opravdu mužům sedí.Můžu říct za sebe,že mě opravdu překvapilo, že ikdyž to jsou kalhotky,že se mi příspusobily a seděly na mě nikde nic nečouhalo ven a měl jsem v nich dostatek prostoru.Byly i příjemné,manželka říkala,že díky tomu že jsou ze 100% bavlny, že se prispusobi každému tělu,že nikde nic nečouha ven,že je díky tomu, že mají kolem stehen všitou gumu.Jestli mi sedí se prý stydět za to nemusím,že no co co že jsou to kalhotky pro ženy.O vy si o tom myslíte,že mi kalhotky seděly.Nechci tím říct, že si libuji v nošení dámských kalhotek ani že ho mám tak malého že se mi do nich vešel
Odborne sa vasa zaluba vola fetisizmus. Odporucam venovat sa jej len doma, pisanie po internete je uz vyssie stadium poruchy, spolu s robenim fotiek. Ak by vas to nejako vyrazne obtazovalo, navstivte sexuologa.
Tohle je obrovská nespravedlnost, ale nezbývá, než se s ní smířit. Pokud si žena oblékne pánský kus oblečení, tak má prostě na sobě pánský kus. Pokud to samé udělá muž a oblékne si dámský kousek, vypadá jak buzna. I kdyby nakrásně dámské spoďáry seděly, muž v nich bude buzna. Každému co jeho jest. Já třeba v létě nosím na lítání kolem domu pánské kraťasy. Jsou pohodlné, volné, délka akorát, ale postavě nelichotí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.