Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depilacni voskove pasky

Od: ilona* odpovědí: 8 změna:

Prosim mate nekdo zkusenost s depilacnimi voskovymi pasky.? Chtela jsem odstranit chloupky nad hornim rtem,postupuju presne dle navodu,odlepeni,resp.strzeni pasku velmi boli,ale chloupky,at kratoucke nebo o trochu delsi,zustavaji.Jsem z toho zklamana,cena pasku je dost vysoka a vysledek spatny.Poradite mi?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xoxoxo
hodnocení

0x

Bohuzel, takhle ty pasky funguji, jsou spis vhodnejsi na delsi chlupy na nohach, nez na depilaci knirku, budete muset sahnout bud pro klasickou pinzetu nebo si nechat depilovat knirek elektrickou jehlou v kosmetaku.

ilona*
hodnocení

Dekuji za odpoved.Koupila jsem si prave ty pasky urcene na oblicej a jsem zklamana,ze nefunguji.V salonu jsem se tez informovala,ale ceny jsou pro me nedostupne,pinzeta je na jednotlive chloupky,ja jich mam vice.Pokud ma nekdo radu,jak se jich zbavit,budu velice rada.Predem dik.Ilona

tigrine*
hodnocení

0x

Dobrý den,

určitě pásky na obličej nevyhazujte*stop*.Možná je problém v tom, že nemámte odmaštěnou kůži.Poradím vám jednoduchou věc

1,důkladně si omyjte ryce mýdlem,oušte

2, na vatový tamponek naneste pleťovou vodu a otřete místo, které chcete oddepilovat a nechte zaschnout

3, na vatový tamponek naneste dětský pudr a poťukejte místečko tak, jako kdybyste se normálně pudrovala,ale lehce,žádnou vrstvu!

A teď to hlavní: zahřejte pásek,odlepte,nalepte,uhlaďte - pořádně! a natáhněte kůži nad rtem a rychlým,opravdu RYCHLÝM škubem strhněte.*sok*Au...ale uvidíte,chloupky jsou pryč.Možná tam 3 zůstanou,ale to už zvládnete s pinzetou.;)Napište jak jste dopadla. :) Přeji pevné nervy a hodně úspěchů :):)

doplněno 05.01.10 15:28:

Ještě jsem chtěla říci - pásek přiložit po směru růstu a strhnout proti růstu ;)

ilona*
hodnocení

Moc dekuji za odpoved,delam vse p r e s n e dle navodu,nedari se,asi mam ty chloupky prilis silne a odolne.Zdravi Ilona.

tigrine*

To není možný*bum*,právě že lépe se vytrhnou chloupky silnější a delší.Zkuste ten pásek pořádně přitlačit a uhladit,je důležité aby byl nahřátý a hlavně použijte nový.;)

lenka007*

Já používám růžové pásky weet pro normálni pokožku, jsou fajn. I krátké chloupky bezvadně odstraní. Doporučuji a když nic nepomůže zkus bezbolestný strojek. Riziko je, že ti pak narostou o trochu větší, což asi nechceš. Jinak přeji hodně štěstí ;)

kytka*

Také to zkusím brrrrrrrrrr,už to cítím já pečlivě pinzetou jede podruhém, je to děsná práce .*smich*

hodnocení

0x

Asi 15 let mám strojek Silk-épil, Super Soft Plus BRAUN a jsem spokojená nesmírně.;) Není pravdou, že chloupky narostou silnější. Dříve jsem chodila víc jak 5 let ke kosmetičce na vosk, tak srovnání mám a vůbec v tom rozdíl nevidím. *palec*Ty strojky zaaas až tak drahé nejsou a myslím, že návratnost je poměrně rychlá. Anebo si to přát k narozkám, když už ježíšek byl?*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]