Nejste přihlášen/a.
Mám olomoucké tvarůžky, takové ty plné, větší a vejce.
Z těchto surovin lze údajně připravit skvělé jídlo. Nejsem si jistý postupem, má někdo zkušenosti?
Ale my netušíme, co si přejete vyrábět.
- Vejce natvrdo se sýrem? Uvařte vejce natvrdo a přikusujte sýr.
- Míchaná vejce se sýrem? Udělejte míchaná vejce a nechte na nich rozpustit sýr.
- Volská oka se sýrem? Udělejte volská oka a na ně dejte sýr.
- Smažený syreček? Dejte vejce do trojobalu a syreček usmažte.
Takových receptů vycucám z prstu 10. My netušíme, co vlastně chcete. Receptů zná internet statisíce.
Internet mi vyhodil tvarůžková pomazánka s vejci vařenými natvrdo. Tak tu bych si dala.
Vše máte - vejce uvařit, tvarůžky postrouhat a smíchat s povoleným máslem.
Varianty: Pepř, paprika, chilli podle chuti co preferujete.
Já bych dala méně másla, a místo toho lžíci majolky, nebo zakysané smetany.
Někdo může přidat na jemno cibilku, či natě.
Na másle osmahnete cibulku a na ni pak hodíte tvarůžky.Necháte rozpustit a zalejete vejci.Ta necháte zdrcnout.Ochutíte podle chuti .
Znám tvarůžkový salát, kam se dají pokrájená vejce natvrdo přidat. Stačí nakrájet tvarůžky, smíchat s nasekanou cibulí, vmíchat majonézu opepřit... a hotovo. Výborné. A ta vejce by do toho krásně šla! Ale v menším množství. Jen upozorňuji, že je třeba brzy sníst a neskladovat, neboť sůl z těch tvarůžků jaksi likviduje majonézu.
Váš dotaz je ještě horší než doupřesňující rada "frustráta " chlochydoes!
Správně je snad každá zde uvedená možnost bez Vašehi upořesnění co s tím vlastně chcete! Srávnější dotaz by byl co udělat z Vámi zvolených potravin a ne jak je správně připravit. Dle Vašho bych plátky natvrdo uvařených vajec a na pokládat plátky tavrglí .
A včil mudrujte co je a není správné!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.