Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně připravit tvarůžky s vejci?

Od: pansvacinka® odpovědí: 11 změna:

Mám olomoucké tvarůžky, takové ty plné, větší a vejce.

Z těchto surovin lze údajně připravit skvělé jídlo. Nejsem si jistý postupem, má někdo zkušenosti?

Jak správně připravit tvarůžky s vejci?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

5x
Nechte jen tvarůžky povolit na vaječné omeletě. Necháteli je úplně roztéct, 14 dní nevyvětráte.
Dnes si udělejte vejce a zítra česnečku. Do horké hotové polévky vložte tvarůžek. Mňam.
hodnocení

@id dík. *palec*

To je dobrá rada, a ne jak od toho frustráta @chlochydess ..

id
Není zač. Zítra budeme mít stejnou polévku, při psaní už slintám.

hodnocení

3x
Skvělá je tzv. kund@, k té potřebujete ještě cibuli a pivo. Vejce bych nechal na jindy.
Osobně mi tvarůžky třeba v trojobalu přijdou příliš slané.

hodnocení

2x

Ale my netušíme, co si přejete vyrábět.

- Vejce natvrdo se sýrem? Uvařte vejce natvrdo a přikusujte sýr.

- Míchaná vejce se sýrem? Udělejte míchaná vejce a nechte na nich rozpustit sýr.

- Volská oka se sýrem? Udělejte volská oka a na ně dejte sýr.

- Smažený syreček? Dejte vejce do trojobalu a syreček usmažte.

Takových receptů vycucám z prstu 10. My netušíme, co vlastně chcete. Receptů zná internet statisíce.

pohanka
hodnocení

1x

Internet mi vyhodil tvarůžková pomazánka s vejci vařenými natvrdo. Tak tu bych si dala.

Vše máte - vejce uvařit, tvarůžky postrouhat a smíchat s povoleným máslem.

Varianty: Pepř, paprika, chilli podle chuti co preferujete.

Já bych dala méně másla, a místo toho lžíci majolky, nebo zakysané smetany.

Někdo může přidat na jemno cibilku, či natě.

futra
hodnocení

0x

Na másle osmahnete cibulku a na ni pak hodíte tvarůžky.Necháte rozpustit a zalejete vejci.Ta necháte zdrcnout.Ochutíte podle chuti .

Tohle by uspělo, pokud by tazatel psal, že chce dělat smaženici s tvarůžky.

Jenomže on nám své choutky zatajuje, nereaguje, tudíž lze poradit pouze podle fotky jeho surovin a tím se vracíme k radě udělat si vejce natvrdo a zajídat to střídavě tvarůžky a zakusovat máslíčko.

liska5
hodnocení

0x

Znám tvarůžkový salát, kam se dají pokrájená vejce natvrdo přidat. Stačí nakrájet tvarůžky, smíchat s nasekanou cibulí, vmíchat majonézu opepřit... a hotovo. Výborné. A ta vejce by do toho krásně šla! Ale v menším množství. Jen upozorňuji, že je třeba brzy sníst a neskladovat, neboť sůl z těch tvarůžků jaksi likviduje majonézu.

hodnocení

0x

Váš dotaz je ještě horší než doupřesňující rada "frustráta " chlochydoes!

Správně je snad každá zde uvedená možnost bez Vašehi upořesnění co s tím vlastně chcete! Srávnější dotaz by byl co udělat z Vámi zvolených potravin a ne jak je správně připravit. Dle Vašho bych plátky natvrdo uvařených vajec a na pokládat plátky tavrglí .

A včil mudrujte co je a není správné!

Opakujete to, co jsem mu radil. Pouze jste neodolal zminit toho, koho radu predkladate.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]