Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak na strouhankovou posýpku ovocných knedlíků

Od: edda odpovědí: 5 změna:

Prý nejlepší je strouhanková posýpka na ovocné knedlíky,my mívali vždy makové.Jak na tu strouhanku,aby nevznikl tvrdý "karamel",hrudky na zlomení zubu :-D

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

6x
avatar babkazov

Moje babička vždycky pražila strouhanku na suché pánvi a když začala měnit barvu, přisypala k ní cukr a kousky másla. Ještě chviličku, za stálého míchání na ohni, jen dozlatova. A bylo hotovo.

Dělám to stejně;)
Jen pozor, ať strouhanku nespálíš - není to pak dobré. Musí jen lehce zhnědnout.

 

hodnocení

4x
Jednoduchý -cukr musí jít na pánev až nakonec. Pokud se dá na začátku, udělá se z cukru tvrdý karamel

 

janek
hodnocení

0x

perník nebo osmažená strouhanka

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]