Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na karamel s kakaovým práškem

Od: amber odpovědí: 7 změna:

Čeká mě dnes menší pohoštění s rodinou a syn chce vše tmavé,čokoládové/kakaové.Musím však použít už připravený pudink Extra Karamel Dr,Oetker...mohu tam přidat nalámanou hořkou čokoládu,nebude z toho "kočkopes" :-/

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janek
hodnocení

5x

Směsy ze sáčků nedělám. Já dělám puding, tak že nejprv udělám dám cukr do kastrola, až cukr (nepříliš) zkaremalizuje dám tam mliko, karamel se rozpustí a nechám přivést k varu. Bokem rozmíchaný kukuřičný škrob s mlikem naliju do skoro vařicího mlika a michám na mírném ohňu. Až to zhouste dám někdy žloutek, popřípadě další ingerience, třeba i kvalitní čkokoládu, ovoce, banány, ... Kakamelizovaný cukr dodává pudinku takový šmak, bez toho se mě to zdá niaké, neboť vanilku nepoužívám skrz cenu, ani vanilin. Jednou jsem dělal puding aji z mlika s makem (mak jsem přecedil po lehkém uvaření) s trochou rumu, úplně špatné to nebylo. Experimentování je dobré, člověk se něčemu novému naučí, třeba že do pudingu dávat tekutý tvaroh, neboť to skysne...

hodnocení

4x

Karamelový pudink, zvláště ten od Dr.Oetekara miluji ze všech pudinků nejvíce. Čokoládu, já bych už nedávala. Možná na ten pudink tmavou šlehačku.

amber
hodnocení

Máte dobrý apetit,také mi chutnal,koupila jsem 2+z toho jeden hořká čokolády,do horkých mističek jsem dala malinovou marmeládu a nahoru šlehačku (bez laktózy to někteří u stolu potřebujeme) a pařížská se bez l.neprodává.Nebudu ji vyrábět sama..

hodnocení

2x

Radím přípravit pohoštění, které připravit umíte. Rozmazlovat dítě nošením mu všeho, na co si jenom v té rozmazlené hlávce vzpomne, není dobým výchovným postupem.

Přeji krásný den a dobrou chuť ke kočkopsovi.

amber
hodnocení

Ono maminka chce pohostit tím,co mají rádi i dospělé děti a to je ten případ

Když chce maminka pohostit, ať se ukáže. Ale proč ona vymyslí a pak to musí připravovat tatínek? Jaga

amber
hodnocení

Tatínek se na nás letos podívá seshora,odkud není návratu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]