Nejste přihlášen/a.
Čeká mě dnes menší pohoštění s rodinou a syn chce vše tmavé,čokoládové/kakaové.Musím však použít už připravený pudink Extra Karamel Dr,Oetker...mohu tam přidat nalámanou hořkou čokoládu,nebude z toho "kočkopes" :-/
Směsy ze sáčků nedělám. Já dělám puding, tak že nejprv udělám dám cukr do kastrola, až cukr (nepříliš) zkaremalizuje dám tam mliko, karamel se rozpustí a nechám přivést k varu. Bokem rozmíchaný kukuřičný škrob s mlikem naliju do skoro vařicího mlika a michám na mírném ohňu. Až to zhouste dám někdy žloutek, popřípadě další ingerience, třeba i kvalitní čkokoládu, ovoce, banány, ... Kakamelizovaný cukr dodává pudinku takový šmak, bez toho se mě to zdá niaké, neboť vanilku nepoužívám skrz cenu, ani vanilin. Jednou jsem dělal puding aji z mlika s makem (mak jsem přecedil po lehkém uvaření) s trochou rumu, úplně špatné to nebylo. Experimentování je dobré, člověk se něčemu novému naučí, třeba že do pudingu dávat tekutý tvaroh, neboť to skysne...
Karamelový pudink, zvláště ten od Dr.Oetekara miluji ze všech pudinků nejvíce. Čokoládu, já bych už nedávala. Možná na ten pudink tmavou šlehačku.
Radím přípravit pohoštění, které připravit umíte. Rozmazlovat dítě nošením mu všeho, na co si jenom v té rozmazlené hlávce vzpomne, není dobým výchovným postupem.
Přeji krásný den a dobrou chuť ke kočkopsovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.