Obecně nerada omáčky zamrazují. Je z nich pudink, který je potřeba rozvařit a rozkvedlat. Někdy také mrazem omáčky zřídnou. Ale než to nechat zkazit, tak raději všechno tohle risknout.
Dobry vecer, je to bezpecne, ale nenechte omajdu lezet pul dne na slunci. Az trochu povoli, v rendliku na MIRNEM plamenu ohrejte. Klidne pridejte kousek maslicka nebo loka te smetany a dobrou chut
Ničeho se nebojte, jednou jsem měla navařenou svíčkovou se smetanou, strávníci omarodili a tak jsem ji vrazia do mrazáku. Po rozmrazení všichni chválili, že nikdy tak dobrá nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.