Nejste přihlášen/a.
V plechovce jsou už hotové. Někdy v rajské omáčce. To se dá jíst i studené. Klepni to na tu klobásku na cibulce, přihřej a je to.
Hele, já nevím, fazole moc nejím, ale myslím že se ti v plechovce určitě nevaří, maximálně je můžeš ohřát
Jednak proto, že v té plechovce určitě nejsou syrové, určitě budou uvařené, už jenom proto, že syrové nepřevařené fazole jsou jedovaté!
A druhak v plechovce se nevaří proto, že ta plechovka bývá poplastované a zevnitř nějakým lakem! Takže by jsi musel vařit stejně v nějaké vodě, já když jsem to zkoušel ohřívat přímo na kempingové vařiči bez vody Rovnou tu plechovku, z různých stran na málo a docela dlouho, tak to ani moc nešlo...
Edit: upozorňuje, že nejsem žádný kuchař kuchař, takže to je jenom hlasitá myšlenka, třeba někdo poradi lépe, Ale nemyslím si že fazole pixle už nebudou předem předvařený vařený - Už proto aby se to dalo jíst, to si klidně zjistěte, že syrový fazole jsou jedovatý
To se ti nepovede, pokud je při tom nespálíš (ale pak zase nebudou k jídlu), protože už z výroby jsou uvařené výrazně víc a dalším varem to nespravíš
cs.wikipedia.org/... Al dente je italský termín, který se používá k označení těstovin, občas také rýže nebo fazolí, které jsou uvařeny ne zcela do měkka, ale už nejsou tvrdé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.