Ahoj, moje nejlepsi kamoska ma mesic kluka, do ktereho je fakt zamilovana, a ke mne se chova hnusne. Ja sama mam taky kluka uz pres dva roky. Kamaradka mi zvlastne odpovida, chova se arogantne a odstrkuje me. S tim jejim klukem se znam, neverim ze by mel na ni tak spatny vliv. Kdykoliv jsme spolu venku - ja, ona, jeji kluk a muj kluk, porad ho osahava a kdyz se priblizim, treba se s ni chci bavit, tak me normalne minule zduchla. Co to ma znamenat? Chtela jsem se poradit nez ji to reknu.
Jste sveprávna,mate svuj rozum že? Pokud se chová tak jak pišete,tak se z ni nesetkavajte.A nic ji nevysvětlujte.Sama pochopi.Nemontujte se doní.Nakonec to bude na vás.
Ahoj Juli. Je to asi o tom, že má třeba strach, abys ji ho nepřebrala. Omez trochu setkávání s nima a časem uvidíš. Je to bolavé, když si kamarádka najde kluka a ty musíš trpět její ztrátou, ale třeba ty ses k ní chovala taky odtažitě, když sis našla kluka a vůbec ti to nedošlo. Prostě si uvědom, že zamilovaní se ke svému okolí chovají jinak než před tím. Chtějí být jen s klukem a okolí je nezajímá a kluka si brání. Uvidíš, že časem to bude lepší.
Choť s jinýma kamarádkama, Tahle asi momentálně má jiné priority, počkej až se sama ozve. A co ji chceš říkat, že tě nemá odstrkovat?No, evidentně žár lí nebo ti něco vrací
Těžko říct, zkuste si s ní o tom promluvit.Pokud nebude sdílná jednoduše na ni netlačte a nevyhledavejte ji nějaký čas.Pokud vás jako kamarádku nechce ztratit přijde za vámi sama.Nedělaka bych si z toho těžkou hlavu.
Buď na Vás žárlí, bojí se aby se nezakoukal do Vás, nebo jí vadí, že ho v tu chvíli nemá jen pro sebe. Nenarušujete teď její soukromí, kdy chce být jen s ním a o samotě? To časem přejde, je třeba to respektovat. Je prostě zamilovaná, ale mohla by k Bám být citlivější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.