Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc-Výtok během ovulace

Od: petradd odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mám problém který mě v posledních dnech obtěžuje.
Nikdy dříve jsem nic takového neměla v době ovulace. Ale ted kdyz se nejak pohybuji tak mám kalhoty úplně promočené. Výtok je hodně řidký a když se na to pak dívám vypadá to jako pomočení. Nevím co s tím, holky nezažila toto některá v zás?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Co jsem tak četla, někdo to tak má. A mělo by to být krátkodobé a konzistence syrového vaječného bílku. Pak by to bylo v pořádku. Řešila bych vložkou a až půjdu na preventivku, tak se zeptala gynekologa. Pokud to trvá déle, šla bych k němu dříve... Věk?

petradd
hodnocení

Je to 2. den co to tak mám a je to ještě řidší. Je mi 17. Děkuji, zeptám se na kontrole a kdyby to nepřešlo do konce ovulace budu volat.
liska5

Ovulace se projeví v jednom až dvou dnech... Pak může být výtok jiného původu. Pokud je cítit, tak tam budou bakterie.

pb®
hodnocení

0x
Je to normální, vzhled vaječného bílku. Děložní čípek je otevřený, hlen má usnadnit spermiím cestu k vajíčku. S hustým hlenem je děložní čípek pro spermie neprostupný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]