Ahoj, začátkem září jdu na svatbu v těchto šatech a marně přemýšlím, co k nim na sebe aby mi případně nebyla zima. Svatba bude venku, na kopci. A jelikož je to svatba téměř v lese, máme v plánu se pak stejně prevlect do něčeho normálního. Ale i tak. Nevezmu si k tomu přece maskacovou bundu. Prosím poraďte. Napadla mě šála nebo nějaký přehoz. Ale raději bych svetr nebo bundu.
Dobrý den, ... a do lesa potom pevnou, vysokou obuv, ať tam nechytnete klíště! A jinak jsem pro přehoz přes ramena, který rychle použijete a rychle odložíte. Zdravím! doplněno 16.08.24 11:42: Mám z přírody zkušenost, že nahoře se dá chlad vydržet, ale zima od nohou/od země dokáže zkazit náladu určitě. doplněno 16.08.24 18:17: Ten přehoz potom třeba využijete v lese na paloučku pod sebe místo deky, kdyby např. přišla potřeba ulehnout tam s nějakým švarným svatebčanem .
Vzala bych si k tomu efektivní vestičku bez rukávů.
bramburka
@pansvacinka: Prominte, ale pres takhle elegantni saty nemuzete vzit vylozene sportovni vestu. Navic je bez rukavu!Vesticka je krasna, ale k elegantnim satum se vubec nehodi.
V obchodech se dá koupit kardigan. Je to různě dlouhý jakoby kabátek bez zapínání, z různých materiálů, délek a také barev. Dá se pak vynosit i místo svetříku do všedního provozu.
Nejlíp se hodí tohle, jak už uvedla indženýrka. Jednoznačně černou barvu toho přehozu(ne tu béžovou co je na fotce Nebo nechat tu barvu přehozu co je na fotce níže a ať tazatelka přebarví tu fialovou na černou! To by bylo bez chybičky Nejelegantnější řešení doplněno 16.08.24 08:19: Světle růžová barva ne béžová
bramburka
@boban: Vy vidite nejakou bezovou? Ja vidim staroruzovou nebo pudrovou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.