Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co k šatům aby nebyla zima

Od: priserazjezera odpovědí: 19 změna:
Ahoj, začátkem září jdu na svatbu v těchto šatech a marně přemýšlím, co k nim na sebe aby mi případně nebyla zima. Svatba bude venku, na kopci. A jelikož je to svatba téměř v lese, máme v plánu se pak stejně prevlect do něčeho normálního. Ale i tak. Nevezmu si k tomu přece maskacovou bundu. Prosím poraďte. Napadla mě šála nebo nějaký přehoz. Ale raději bych svetr nebo bundu.
Co k šatům aby nebyla zima

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

5x

Křivák. Nezapínat.

15.08.24 19:23
hodnocení

4x
Cardigan

hodnocení

4x

Vezměte si nějakou šálu, kterou si v případě potřeby namotáte kolem ramen.

Nechci dělat reklamu, ale mám na mysli něco takového:

Co k šatům aby nebyla zima #2

bramburka
hodnocení

3x

Salu nebo pled, ale klidne i prehodit bile ci cerne sacko.

nov
hodnocení

3x
liska5

*palec*Snacha měla bílé bolerko, takové jemně stříbřitě chlupaté. Vypadalo to moc hezky.

km
hodnocení

2x

boa ze stříbrné lišky

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, ... a do lesa potom pevnou, vysokou obuv, ať tam nechytnete klíště! A jinak jsem pro přehoz přes ramena, který rychle použijete a rychle odložíte. Zdravím!
doplněno 16.08.24 11:42: Mám z přírody zkušenost, že nahoře se dá chlad vydržet, ale zima od nohou/od země dokáže zkazit náladu určitě.
doplněno 16.08.24 18:17: Ten přehoz potom třeba využijete v lese na paloučku pod sebe místo deky, kdyby např. přišla potřeba ulehnout tam s nějakým švarným svatebčanem .

hodnocení

0x

Vzala bych si k tomu efektivní vestičku bez rukávů.

Co k šatům aby nebyla zima #3
bramburka

@pansvacinka: Prominte, ale pres takhle elegantni saty nemuzete vzit vylozene sportovni vestu. Navic je bez rukavu!Vesticka je krasna, ale k elegantnim satum se vubec nehodi.

Pan Svacinka si myslim delal legraci.. ten cerny kardigan, nejaky tenky, co tady zaznel, by nebyl spatny napad..

@pansvacinka
Když už tak už
Co k šatům aby nebyla zima #4

@boban:

tyhle fasujem na zimu, já bych se v tom klidně i vdávala ..

Pán svačinka by se vdávala?

hodnocení

0x

V obchodech se dá koupit kardigan. Je to různě dlouhý jakoby kabátek bez zapínání, z různých materiálů, délek a také barev. Dá se pak vynosit i místo svetříku do všedního provozu.

hodnocení

0x
Nejlíp se hodí tohle, jak už uvedla indženýrka.
Jednoznačně černou barvu toho přehozu(ne tu béžovou co je na fotce
Nebo nechat tu barvu přehozu co je na fotce níže a ať tazatelka přebarví tu fialovou na černou! To by bylo bez chybičky
Nejelegantnější řešení
doplněno 16.08.24 08:19: Světle růžová barva ne béžová
Co k šatům aby nebyla zima #5
bramburka

@boban: Vy vidite nejakou bezovou? Ja vidim staroruzovou nebo pudrovou*sok*

Je to fotka z TEMU, měli v nabídce i krásnou světlou fialkovou. Podotýkám, že jsem si z TEMU nikdy nic neobjednala. Foto je jen ilustrační.

fram
hodnocení

0x

Určitě přehoz přes ramena fashion-4happy.cz/... Větší investice je přehozový kabátek answear.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]