Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč na mě kouká?

Od: simca odpovědí: 8 změna:
jednou jsme byli v hospodě na večeři a teta měla zase takovou chvilku kdy ji bylo horko a pak řekla- proč to musíme zažívat my ženy - menses, musíme rodit a jakmile řekla menses tak se na mě podívala (menses mám je mi 11) proč se na mě koukla?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

To byl spiklenecký kuk, že jsme my ženské vlastně na jedné lodi. Když Ty víš o jejích přechodových návalech, tak ona ví o Tobě taky něco...

Co děláš na poradně tak pozdě? V 11 letech už máš mít několik hodin spánku za sebou!

hodnocení

3x
Ty víš, že ty už chápeš, protože už máš menses. A ví to i ta teta, že už míváš menses, že rozumíš? A v tom někde bude skrytá odpověď, teda část. Jestli to o tobě teta ví, tak to bylo spiklenecké, jestli neví, pak váhala, jestli tě třeba nevyděsí, když o tom před tebou mluví ještě moc brzy. Ten pohled mohla být kontrola, jestli tě nezranila tou poznámkou.
Další část odpovědi je, že jsi i s menses příliš mladá na to, aby tě vylekala a otrávila ti ženství svým postěžováním si, jak je ženství těžký úděl. Není, i ženy se mohou radovat ze života a neměly by se učit se bát.
Jednou to pochopíš, je věta s více významy. Pokud jsi psala, že znáš menses, tak rádce myslel sexualitu a časem třeba další věci jako porod. To, co se sexualitou souvisí. Nebo i že časem si můžete jako ženy o svých pocitech popovídat s tetou i víc. Ale každá holka je jiná a i na takovouto odpověď může být poměrně brzy.
Ale tety se nesmíš bát hned zeptat, třeba že si nejseš jistá, proč se teď tak podívala, Bojíš se že jsi mě něčím vylekala? Víš, ráda bych ti víc rozuměla a teď nevím. Smíš jí to i připomenout, třeba si ještě vzpomene. Ale ona neví jistě, co by tě mohlo zranit.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, já si myslím, že teta si jen uvědomila, že mluví nahlas o ženských věcech před dítětem, ale už to nešlo vzít zpět. Zkrátka ji to nebylo příjemné, že něco takového řekla, tak se jen podívala, jestli z toho má děcko pojem nebo ještě nikoliv. Zdravím!
simca
hodnocení

mimochodem já už těm ženským věcem rozumím. už mám taky menses

hodnocení

1x
Nejlepší bude, když o tom už nebudeš přemýšlet a užívat si prázdnin, běhat venku, lézt po stromech, a jíst z nich ovoce. Máš skvělý věk, super počasí, nekaž si to že budeš čekat na nějakou zázračnou odpověď *palec*
Ale jinak se na tebe podívala z důvodu co píše liška

hodnocení

0x
Brzy pochopíš...
simca
hodnocení

no právě mě to zajímá
. řekni mi to co brzy pochopím
julie12345

Nic, to neřeš. Prostě trochu krvácíš z rodidel jako další půlka planety, někdy je to otrava, ale nic, za co by třebas mně stálo vzdychat a dojímat rodinu v hospodě u oběda. Prostě každá jsme jiná, no. Jedna o tom neví, druhá o tom musí všem občas mluvit, třetí se dokonce točí kolem toho celý svět. To je možná celé poselství zase moje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]