Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zustat hubena?

Od: aicha* odpovědí: 9 změna:
Chci se zeptat co mam delat abych uz nestloustla. Je mi 16 a nikdy sem necvicila, ani nejedla málo nebo zdravě ..jim furt .. ale bojim se abych za chvili nestloustla a nedopadla jako moje mama :) .. vzdycky pres den jim docela dost a pak je vecer a ja mam vzdycky hroznej hlad, az mi je z toho na zvraceni jakej mam hlad :D .. co mam jist vecer aby to tak moc nevadilo? Chtela sem aspon jist nejaky zdravejsi jidla, kdyz uz ani necvicim, ale jak sem koukala na internet tak vsechny ty recepty ..to bych mohla schanet tejden..takovi slozity :D ..tak mi muzete poradit nejaky jidla po kterejch se tolik netloustne a ktery sou vic znami .. a taky bych klidne cvicila, ale kdyz zacnu delat sedlehy tak udelam tri a uz me to nebavi..a taky me po tom hrozne boli bricho..ja nikdy necvicila..me tostaci jednou tydne ve skole a dost :)) ..ted jsem zatim jeste hubena, ale za chvili uz tezko..kdyz to vidim na mame a na starsi segre..ja vzdycky třeba v 10 mam hlad vydrzim to do 11 a pak uz se musim jit najist a pak mam zase hlad tak zase..vzdycky si rikam ze to je hrozny ze musim zacit cvičit druhej den..a pak zase nic a odkladam to na další den...ale ne ze bych se vůbec nehejbala, krome sezeni u pocitace chodim ven s kamoskama tak to porad nekde chodime a pak zase sedim u pocitace :D ..tak diky za radu .. jo a taky jak mam jist treba 5x denne kdyz mam skolu, doma sem ve 3 a doma nic uvarenyho neni a ja na to vareni nak nejsem..takze obed nemam skoro nikdy..jim spis ve skole nebo na praxy ze si neco koupim (to si toho kupuju vzdycky hodne az se vsichni divej kam to davam) a pak se najim zas az vecer..to uz je vsechno :D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Trošku se bojím, že s tak razantním přístupem směřuješ k mentální anorexii. Poklikej trošku a něco si o tom přečti.*zed* A to je dost obrovský problém, kde bys mohla i skončit i svůj život. *plac*Nehledě na to, že je spousta silných žen, které mají lásku, krásný život, rodinu. A taky je dost krásných hubených žen, kterých se muži bojí a ony s nimi neumí žít. Jsou osamělé, nešťastné, ale krásné. Je to i otázka priorit, co je pro tebe důležitější. Budeš muset z toho najít východisko, cestičku ven.;) Koukala ses na ten pořad Jste to, co jíte? Tam to všecko máš. Nesmíš hladovět! Nesmíš mít pocit hladu. Ale hlad musíš umět zahánět správně. Koukej na ten pořad, pomůže ti to ve tvém hledání. Vysvětlí ti, jak a co máš jíst, ale stále a ne jen chvilku.*tanec*A uvědom si, na světě je tolik věcí, ze kterých se můžeš radovat. Nejen tvá váha, zvláště pak, když jsi ve vývoji.

qwert*
hodnocení

2x

jak zůstat hubená? Přijímat zhruba stejné množství energie v potravě, jako vydáváte pohybem.

A zrušit Internet. Já u něj přibral za poslední rok asi třicet kilo.

pt®

aicha, prosím tě a kolik vážíš a měříš? A kolik váží a měří tvá sestra a mamka? Nemáš moc velké oči? :) PT /stařenka/

aicha*
hodnocení

Merim 164 a vazim asi 50 (nevim jeslti nase vaha de presne nebo ne) ..a mama je asi o 4cm vetsi nez ja..no mozna min..a vazi kolem 90 ..prej byla hubena do 50ti , ale to chodila na judo atak ..a moje segra je ted tehotna tak to uz je jedno, ale kdyz ji bylo tak 23 tak uz byla docela tlusta ..ikyz zas tolik ne..a to mela pohybu docela dost..

lordslayer*
hodnocení

2x

A co takhle se naučit jíst zeleninu a hlad dorážet právě zeleninou? (není potřeba žádná složitá úprava) Imho nejhorší, co snad může být je, když před spaním člověk vybrakuje ledničku a náláduje se všemi možnými i nemožnými sladkostmi, které tam najde. Takže změnit stravovací návyky, jíst pěkně pravidelně a ne když už člověk umírá hladem. (možná se to zdá těžké, ale měnit cokoliv na stravovacích návycích později bude ještě težší) A když už tak sedíte pořád u počítače zkuste si třeba přečíst články na www.cviceni-doma.cz/ věnované stravě.

lidus*
hodnocení

1x

Ať si říká kdo chce co chce, podle mě je postava-tloušťka geneticky daná.Mějte se ráda, taková jaká jste a nepodléhejte všemožným hubnoucím dietám.Hodně zeleniny,pít neslazenou, neperlivou vodu a trochu pohybu.Celý život jsem toužila být hubená při výšce 170cm jsem vážila 72- 74kg a nešlo s tím hnout, vždy jsem zhubla a zase nabrala. V rodině jsou všichni spíš tlustí. Po chemoterapii jsem zhubla na 54kg a vypadala jako zombí.

lordslayer*

Genetická výbava má imho určitě nejvetší vliv na tvar postavy, ale rozhodně bych kvůly němu nesnižoval důležitost stravy a pohybu.

pepyk93*
hodnocení

0x

Nějaký ne moc složitý zdravý jídelníček je zde : zdravi4u.cz/... ;)

Můžeš to zkusit a uvidíš...a hlavně moc neblbni ať ještě nedostaneš anorexii nebo bulimii...*stop*

doplněno 30.12.09 10:05:

A existují i jiné cviky než sed lehy.Já také cvičím a sed lehy zrovna taky moc nemusím...:D

martina30*
hodnocení

0x

Jíst co mám ráda né podle jídelníčku na netu.Vždy po troškách a pokud je večer hlad,dát si něco nízkotučného.Co se týče sportu je hodně možností,ale domácí cvičení to asi nebude.Bohužel v dnešní době vše hodně stojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]