Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda užívám lunchmeaty, připomínám, že kvalitní, farmářské. Dávám je do rizota, smažím na pánvi atd. Tentokrát jsem neuváženě nakoupila zásobu farmářských, kvalita výborná, ale na mou chuť jsou příliš slané. Prodejce mi je zpět nevzal. Dá se s tím něco dělat? Někomu by to asi nevadilo, já nejsem příznivcem velkého solení. Děkuji moc
Přidat jako přílohu něco neslaného - brambory, kaši, rýži... chuti se prolnou a výsledek už není tolik slaný.
Lančmít býval opravdu lančmítem tak před 40 lety. Byl z masa, nechal se v pohodě nakrájet na plátky, drželo to tvar, šlo to i obalit. Dneska je to už nechutná mletina všeho možného a divím se, že to vůbec ještě někdo dneska kupuje. Radějim kupte kus krkovičky, kýty, pečeně a budete vědět, že jíte skutečně maso. Osolíte si podle svého. U lančmítu dneska už není nic jisté. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.