Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příliš slaný lančmít

Od: mirkad odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, ráda užívám lunchmeaty, připomínám, že kvalitní, farmářské. Dávám je do rizota, smažím na pánvi atd. Tentokrát jsem neuváženě nakoupila zásobu farmářských, kvalita výborná, ale na mou chuť jsou příliš slané. Prodejce mi je zpět nevzal. Dá se s tím něco dělat? Někomu by to asi nevadilo, já nejsem příznivcem velkého solení. Děkuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No tak tu rejži tolik nesolte a dochuťte tím slanějším lunčmítem :)

mirkadvv
hodnocení

ryži nesolím

hodnocení

2x

S někým, komu slanost nevadí, se domluvit, že "váš" lančmít s ním vyměníte za jinou značku (nebo něco jiného). Další možnost je darování, ať už v rodině, kamarádce nebo potravinové bance, ale to většinou jako dobrá rada bráno nebývá...

hodnocení

1x

No pokiaľ neprekračuje normu,tak s tým nič nespravíte. Slanšie,je menšie riziko,že sa to pokazí a nemusia sa tam pridávať iné konzervačné látky.

kmet
hodnocení

0x

Domluvit se s farmářem, ať připraví speciální vůbecslaný a míchat je.

lindab
No opravdu to je rada

hodnocení

0x

Přidat jako přílohu něco neslaného - brambory, kaši, rýži... chuti se prolnou a výsledek už není tolik slaný.

Lančmít býval opravdu lančmítem tak před 40 lety. Byl z masa, nechal se v pohodě nakrájet na plátky, drželo to tvar, šlo to i obalit. Dneska je to už nechutná mletina všeho možného a divím se, že to vůbec ještě někdo dneska kupuje. Radějim kupte kus krkovičky, kýty, pečeně a budete vědět, že jíte skutečně maso. Osolíte si podle svého. U lančmítu dneska už není nic jisté. Jaga.

lindab
Paní píše,že kupuje od farmářů,jen že tentokrát mají slaný a nechce konzervy vyhodit.jojo,máte pravdu,lancmit býval super

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]