Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protéká pečící papír

Od: lindab odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,i když dám dvojitě pečící papír, proteče tekutina či mastnota,zkusila jsem i vícero značek papíru. Nějaký tip?Zkusila jsem silikonovou folii,ale nevyplatí se mi,nemám myčku a ručně jsem pripeceniny mytím úplně neodstranila, takže jsem ji vyhodila.Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Neprotéká, jen prosakuje. Když se sundá z plechu, na plechu je vidět, kde bylo ovoce na buchtě nebo kde ležely plátky brambor. Mi to nevadí. Nekouří se z trouby, nečadí to, nesmrdí to připáleným tukem. Neva mi to. Neřeším.

doplněno 09.08.24 18:16:

Možná, kdybyste se nebála silikonu, tak ten by měl parametry, které žádáte. Jsou silikonové vály, na kterých se může péci. I místo papíru jsou v prodeji silikonové pokrytí plechu.

hodnocení

1x
Papír separuje, není zcela nepropustný. Nepropustný je alobal, ale nesmíte ho propíchnout. Dělá se i silnější, odolnější, většinou označený jako grilovací.
lindab
05.08.24 17:14
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x

A proč ho dáváte dvojite, to jsem nikdy nedělala a nic neproteká. A. dáte papír i. Po stranach5nahoru?

vix
hodnocení

0x

Možná mírně odbočím,ale četla jsem že české testy na pečící papíry nedopadly pro všechny dobře.Mají se kupovat,jak se domnívám,ty,které se vyrábějí nejlépe u nás a ověřených zdrojů.Jde o to,že nejsou z materiálů bezpečných pro potraviny ve velkým stupni zahřívání.Schválně kontroluji,kde jsou vyrobeny.Žasnete že to tam není,ale je tam nějaký kontakt asi telefonu,kde se můžete prý zeptat.Tak mně odpověděl jeden zaměstnanec Tesca.Takže NIC ! Jedná se o cenově nejnižší balení,

Takže jsem neěetřila a koupila nejdražší a v jiném řetězci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]