Nejste přihlášen/a.
Do podobného receptu někdo přidává 1-2 lžíce kokosového oleje. Pokud byste si chtěl s polevou pohrát, jsou i různé varianty (levnější/dražší). Na YT najdete hodně návodů, hledejte "zrcadlovou polevu nebo glazuru". Nebo vyzkoušejte:
4 plátky želatiny namočit do studené vody a misku dát stranou. V kastrolu svařte 125 ml vody + 225 g krupicového cukru, míchat metličkou, až vznikne roztok přibližně jako sirup. Odstavte z plotny a do sirupu přidejte 150 g rozlámané hořké čokolády. Dobře rozmíchejte, potom přidejte 2 PL kakaa a opět dobře rozmíchejte. Posledním krokem je přilití 65 ml 33-40 % šlehačky pokojové teploty. Pečlivě promíchejte. Když bude mít tato horká směs teplotu 60 °C, postupně přidejte vymačkané plátky želatiny a vše vymíchejte na hladkou hmotu bez hrudek. Hmotu přelijte přes jemné sítko (2x). Až bude mít poleva teplotu 28 °C, můžete začít zdobit moučník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.