Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych podait ohledně mích vlasů.Umívám si je jednou za 2 dny šamponem pro mastné vlasy,pak kondicionér.Vysuším je růčníkem a pak dám tužidlo a na střední stupeň vyfénuji fénem.Vlasy mám ale druhý den hrozně mastné a splihlé.Když si nedám tužido a nefénuji se tak je to ještě horší.Mám blond vlasy ,dlohé asi po ramena.Děkuji za Vaše názory
Zkus si koupit v bylinkárně kopřivy a tím vývarem přelij po umytí. Po umytí se předkloň nad vanu a kondicioner vetři do konečků. Po spláchnutí znovu předkloň a do konečků tužidlo.
Česat po pokožce co nejméně a také se nedrbat a neškrábat. Dráždit pokožku ve kštici co nejméně.
A možná, že by stálo za to, poptat se v lékárně na šampon proti maštění vlasů.
Je to u každého jinak, především v mládí se vlasy dost mastí a myslím, že mít mastné vlasy druhý den je zcela běžné, mám to také tak. Všechny rady shora dodržuji, nemít vlasy horkou vodou, nedrhnout pokožku hlavy, nedávat kondicionér až ke kořínkům, nedrbat vlasy ručníkem, nefoukat horkým vzduchem, nesahat si na vlasy přes den, ale pokud máš prostě k tomu sklon, nezmizí to. V lékárně také mají šampon Panthenol od Dr. Müller, je docela dobrý. Taky mají v tescu takovou březovou vodu alpa.cz/... , určitě ji seženeš i jinde.
Ahoj-já mám hnědé vlasy a snažím se o ně taky pečovat.mám je vlnité a myslím ,že bohaté a husté.Pokud je máš mastné a splihlé doporučuji dělat zábaly.Kup si v droerii Hennu-na blond vlasy-nech působit i 2 hod.Zábal si udělej z jednoho sáčku 2* do týdne,týden vynech.Vlasy si mij každý den a balzámy a kondicionéry nepoužívej.Takto zkus spotřebovat alespoň 3 krabičky Henny a výsledek by se měl dostavit.Tužidla-tem se vyhýbej-chceš li mít vlasy zdravé.V jedné krabičce Henny jsou 2 sáčky máš to tedy na 6 týdnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.