Jak jste stará, kolik vážíte, léčíte se s něčím? Nejsem jen tak zvědavá, ale to všechno hraje roli. Můžete mi artritidu, můžete mít artrózu a nadbytečná váha není kloubům příznivá.
Na náhlou akutní bolest někdy pomůže zamražení. Vezměte něco z mrazáku, obalte utěrkou a položte na koleno.Nejlepší jsou modré gelové obklady. Nechte působyt tak dvacet minut, ne déle.
"Bolí koleno" je široký pojem. Upřesněte kde to bolí a druh bolesti (tupá, ostrá, píchání apod.).
marie
Je to levé koleno a bolí to na pravé straně i pod kolenem. Napřed byla tupá bolest,pak to přestávalo a dnes do rána se udělala boule a bolí to a hodně ,že nohu tahnu jak Žofré(Joffrey de PEYRAC). MÁM POCIT,ŽE JE TO ZÁNĚT NEBO VODA.Byla jsem u moře a pak do čtyř dnů to začalo. Děkuji za jakou - koliv Vaši odpověď a radu.
Napadly mne dvě věci: momentálně úplněk, který dovede u citlivých osob rozbolet kloub, kde zatím není významný problém. Nebo bolí místa, kde byly staré úrazy. No a pak souvislost s ledvinami, které potřebují odlehčit /méně soli, masa, průmyslově vyrobených potravin/ a více pít čistou vodu a urol. čaje. Zejména v horkých dnech dodržovat pitný režim. V tomhle případě bolí převážně vnitřní strana kolene.
Ne, není nutné to vědět. Ale když se mi někdo snaží poradit, tak považuju za slušné mu tu informaci poskytnout. Ale je to Vaše věc a věc Vaší výchovy .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.