Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolení kolena

Od: marie odpovědí: 14 změna:
Začalo mne bolet koleno,nebouchla jsem se nespadla.Může to být zánět nebo voda?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jak jste stará, kolik vážíte, léčíte se s něčím? Nejsem jen tak zvědavá, ale to všechno hraje roli. Můžete mi artritidu, můžete mít artrózu a nadbytečná váha není kloubům příznivá.

hodnocení

1x

Na náhlou akutní bolest někdy pomůže zamražení. Vezměte něco z mrazáku, obalte utěrkou a položte na koleno.Nejlepší jsou modré gelové obklady. Nechte působyt tak dvacet minut, ne déle.

marie
hodnocení

Děkuji za informaci. Pokusím to zmrazit.

hodnocení

0x

"Bolí koleno" je široký pojem. Upřesněte kde to bolí a druh bolesti (tupá, ostrá, píchání apod.).

marie
hodnocení

Je to levé koleno a bolí to na pravé straně i pod kolenem. Napřed byla tupá bolest,pak to přestávalo a dnes do rána se udělala boule a bolí to a hodně ,že nohu tahnu jak Žofré(Joffrey de PEYRAC). MÁM POCIT,ŽE JE TO ZÁNĚT NEBO VODA.Byla jsem u moře a pak do čtyř dnů to začalo. Děkuji za jakou - koliv Vaši odpověď a radu.

liska5
hodnocení

0x

Napadly mne dvě věci: momentálně úplněk, který dovede u citlivých osob rozbolet kloub, kde zatím není významný problém. Nebo bolí místa, kde byly staré úrazy. No a pak souvislost s ledvinami, které potřebují odlehčit /méně soli, masa, průmyslově vyrobených potravin/ a více pít čistou vodu a urol. čaje. Zejména v horkých dnech dodržovat pitný režim. V tomhle případě bolí převážně vnitřní strana kolene.

marie
hodnocení

Děkuji za Vaši inf. Budu se nějak léčit.

Jasně, vykoukne měsíc, tak je logické, že mi oteče koleno. *zed*

Liško, Vaše rady někdy bývají dobré, ale chtělo by to trochu soudnost.

aaa
hodnocení

0x

to bude hlavou

marie
hodnocení

Děkuji za inf. Koleno mě do rána nateklo a diagnoza asi vyřešena.
nov

A diagnoza zní jak? Respektive kdo ji stanovil.

marie
hodnocení

Je to nutné pro Vás vědět.
nov
21.07.24 11:09

Už ne.*ticho*

Ne, není nutné to vědět. Ale když se mi někdo snaží poradit, tak považuju za slušné mu tu informaci poskytnout. Ale je to Vaše věc a věc Vaší výchovy *nevi*.

Že by to nakonec bylo tím úplňkem...? *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]