Ahoj,zapekla jsem rychle ve velké zapékací míse varenou rýži,zeleninu,se smetanou.Bez koření.Omylem jsem dala málo smetany,jídlo je suché.Prosim o jednoduché tipy,jak tuto zapečenou rýži vylepšit.Jsem na chatě,v provizorních podmínkách,nemám tu mnoho možností k většímu vaření.Dekuji
Asi bych si udělala nějakou improvizovanou rajskou omáčku, k ní nebo do ní tu rýži, aby se trochu nasákla a nebyla suchá. Třeba na osmahlé cibulce z nasekaných rajčat, trochy kečupu a s bobkovým listem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.