Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvasinková infekce

Od: anonymnii odpovědí: 7 změna:
Zdravim
Je mi 14 a par dni zpatky jsem zacala tam dole citit svedeni a paleni, hned na to jsem zjistila ze mam kvasinkovou infekci. Sla jsem do lekarny pro nejaky krem, ten jsem pak pouzivala ale absolutne to nepomohlo. Strasne to svedi a sotva vylizam z baraku, protoze je to strasne neprijemny a je divny se na verejnosti skrabat. Jsem ted na dva tydny u dedy, a prijde mi trapne mu o tom rict. Nevite nekdo co muze aspon nejak zastavit svedeni nebo otok? Jakakoliv odpoved mi moc pomuze.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Zavolat si asi na nejbližší gynekologii o radu. Nebo domů mamince. Máš to tam daleko? Koupit si hypermangán na růžový roztok - jen pár zrníček do teplé vody na sedací koupele, což u dědy může být technicky obtížné /vhodný škopek/ . Bude to chtít vynechat sladké nápoje a sladká jídla a užívat probiotika, aby podmínky ve střevě nepodporovaly množení kvasinek. Ve střevě totiž bývá prapůvod problému. A s tou mastí pokračovat, pokud je teda vhodná. Co Ti dali, Clotrimazil? Na to bych se ptala taky na gynekologii sestry, co telefonát vezme.

liska5

Překlep, opr.: Clotrimazol...Případně kontaktovat jinou ženu / tetu, babičku/ z rodiny, aby se ptala gynekologa nebo aspoň v lékárně. Případně v pondělí volat své děts. lékařce.

hodnocení

0x
A co krém Canesten?
liska5

To je v podstatě jako Clotrimazol, jenže problém je uvnitř a výsledkem pálivý výtok. Dělajíí se vaginální čípky a pěny s irigátorem, jenže nevím, jak pro takhle mladou slečnu. U ní asi nějaké tablety ústně na celý organismus..

Když vidím m, co si kupuje mladá generace(kolem 16ti let) v obchodě, se nedivím. Holky kupujou Coca Cola, energy drinky, čokoládový tyčinky

jensiodlozim
hodnocení

0x

plavest
hodnocení

0x

Jenamazol je účinnější. Dá se volně koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]