Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztuhne sulc jen z předního kolene?

Od: das odpovědí: 7 změna:

Nějak jsem dostala chuť na studený domácí sulc,ale měli jen přední koleno,vařím ho jako v polévce,ale mám obavu,že je to nedostatečné,aby to ztuhlo a co práškový ztužovač,máte zkušenost.?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Sulc z kolínka je dobrý, také jsme ho po zabíjačkách dělávali. Kdo rád sulc masitější, může dát vařit i kousek plecka, po uvaření obrat a nakrájet. A také zeleninu a koření.

Vody se dává méně, než na polévku, aby byl vývar silný. Samotné koleno je málo na ztuhnutí. Přikupte si vepřové kůžičky, seženou se. Vyprat, udělat svazek, dát vařit doměkka v tom vývaru. Po uvaření je do vývaru pomlít.

Žádné podobné nechutnosti, jako nějaký práškový ztužovač, bych tam nedávala. Stačí ty kůže a uvidíte, že sulc bude, jak má být. Jaga.

das
hodnocení

Popadla jsem jen ,co měli tj.přední kolínko a domů,achjo to vedro

hodnocení

2x

Záleží v jakém množství kolínko vaříte. Jestli v papiňáku a v malém množství vody ztuhne určitě. Jestli ve velkém hrnci, se spostou vody ve které kolínko plave, pak je to na pováženou. Vlastně na polívku s kroupami a česnekem a majoránkou, určitě.

doplněno 17.07.24 10:01:

Ztuhne určitě a bude skvělé. A chlazené orosené pivečko. Nezapomeňte!

das
hodnocení

Kolínko se mi zdálo málo,ale v papiňáku se vařilo dýl pochopitelně,že málo vody,koření ...přes noc v ledničce v "chlebíčkové " formě ...uvidím,jak se povedlo ztuhnout

tm
hodnocení

0x
Místo kůži můžete přidat nožičky, to je jistota. Pokud uvarite koleno v malém množství vody nebo ji pak ještě necháte vyvarit, ztuhne to
das
hodnocení

Otázka byla : Neptala jsem se dokonalý sulc,ale jen z jednoho kolínka,

= no nepovedlo se je to řídké a tvrdé maso

2 chybičky se vloudily. Hodně vody a krátké vaření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]