Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nastoupila jsem do nové práce, kde si často máčím ruce v dezinfekci a mám je strašně suché a do krve popraskané. Co doporučíte za kvalitní krémy?
Včera mi přišla Konopná mast od Konopného táty, tak vám musím napsat. Je skvělá! Voní, jak vonět má, tedy není ničím pajcovaná, jen konopí ve vazelině. Mívala jsem od rastafarianů a byla stejná. Na noc rukavice, bavlněné v pracovních oděvech, ustřižené špičkyprstů. A ve dne často mazat krémem na ruce.
zbozi.cz/...
Bud Isolda anebo Indulona.
Zeptejete se zamestnavatele, jestli Vam takoveto pracovni pomucky neproplati?
brambůrko, nechci se tě dotknout, problém je v dezinfekci, což je asi alkohol. Ty krémy na bázi parafínů a podobně nejsou hitparáda
Tvoje nabídka na krém tazatelce nepomůže.
buď rukavice ale to asi nejde? Nebo změnit dezinfekci.
Suché ruce nelze vyléčit tím, že 2x za den namažeme "něčím". Vlastní zkušenost. Je potřeba mít po bytě, na několika místech tuby nebo kelímky s mazáním a vždycky, když je třeba, tak se zastavit a máznout. Mám v koupelně, v kuchyni a na konferáku a máznu velice často. Lahvičky s pumpičkou a také v tubě, Neutrogena. Kupuji v DM. Ne moc, abych mastným zapackala všechno okolo, ale trošku a stále mazáním, které je výživné, ale ne mazlavě mastné.
Těch výrobků od stejné značky je mnoho. Jsou sice drahé, ale vím, jak je hrozné mít bolavé a nehezké, ruce, které musí pracovat s jídlem, sahat na děti a potřásat si rukama s lidmi, kterých se štítím sama. NEUTROGENA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.