Stal se mi neuvěřitelný trapas a potřebuji se vyzpovídat. Začala jsem s novým partnerem, zhruba tři měsíce a je to velká divočina v s3xu. Všechno bylo fajn, než mi včera při "orgas" uniklo trochu stolice, byl to drsnější s3x, nikdy se mi to předtím nestalo. Je mi strašně trapně a mám strach, že už se mu nikdy nebudu líbit a skončí to se mnou. Nic nebylo na něm, naštěstí, ale na posteli ano. Co mám dělat? Mám to rovnou zabalit?
Miluje Vás? Milujete vy jeho? Na tom záleží. Při tvrdém sexu může uniknout při silném orgasmu moč, ale i stolice. To se stává. Je to trapné, ale těch trapných situací ještě bude... Dělejte jakoby nic, ono to vyšumí. Nebo naopak, pokud vás to hodně trápí, prostě se ho zeptejte na jeho názor a hned budete vědět.
Trapné to možná na 1 minutu bylo, ale jelikož jste se věnovala přirozené lidské činnosti, nelze se divit, že tělo reagovalo přirozenou reakcí, kterou může být i nahodilá fekální innkontinence vyvolaná prudkými pohyby případně zaváděním neúměrně velkých předmětů do tělesných otvorů, konkrétně do toho análního. Kroťte se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.