Nejste přihlášen/a.
Stal se mi neuvěřitelný trapas a potřebuji se vyzpovídat. Začala jsem s novým partnerem, zhruba tři měsíce a je to velká divočina v s3xu. Všechno bylo fajn, než mi včera při "orgas" uniklo trochu stolice, byl to drsnější s3x, nikdy se mi to předtím nestalo. Je mi strašně trapně a mám strach, že už se mu nikdy nebudu líbit a skončí to se mnou. Nic nebylo na něm, naštěstí, ale na posteli ano. Co mám dělat? Mám to rovnou zabalit?
12x
3x
Trapné to možná na 1 minutu bylo, ale jelikož jste se věnovala přirozené lidské činnosti, nelze se divit, že tělo reagovalo přirozenou reakcí, kterou může být i nahodilá fekální innkontinence vyvolaná prudkými pohyby případně zaváděním neúměrně velkých předmětů do tělesných otvorů, konkrétně do toho análního. Kroťte se ![]()
- Paní se ptala, zda je problém, že z ní lítají kusy stolice.
- Kusy stolice z ní lítaly právě kvůli tomu, že se evidentně nekrotila nebo nekrotili společně.
Velmi dobrým, ne-li jediným způsobem, jak se vyhnout nežádoucí fekální inkontinenci vyvolané nezkrotnou souloží je (a teď si raději sedněte) KROTIT SE ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.