Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je moudré mít GenoGrafické testy

Od: zm odpovědí: 7 změna:

Mám zájem si nechat udělat GenoGrafický test,ale obávám se,že zaplatím jen požadovanou částku a stejně se nic moc nedoz vím.Chtěla bych proto, tímto požádat všechny čtenáře , kteří již mají s GenoGrafickými testy nějakou zkušenost o radu .-Zda ano, či ne. děkuji .zm

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Tak já ho mám a jsem ráda, že jsem si ho nechala udělat, bylo to zajímavé. Zde se můžete mrknout, co jsem od nich dostala za výsledek mé mateřské linie (donedávna dělali jen otcovskou linii) a zvážit, jestli to za takovou informaci stojí i vám. Nemyslím, že by to bylo něco nemoudrého, je to jen otázka preferencí, za co člověk utratí peníze, někdo nad tím zakroutí hlavou a raději to propije a prokouří třeba :)

img692.imageshack.us/...

Jinak vidím, že jste zde poměrně častým hostem, bylo by fajn, kdybyste se zde zaregistrovala. :)

zm
hodnocení

dejavu, za prvé :moc děkuji za odpověď , jsem nadšená , mě to za tyto informace opravdu stojí a za druhé: proč si myslíte, že nejsem zaregistrovaná, já při prvním vstupu jsem si registraci udělala, tak teď tomu nějak nerozumím.Přeji hezký den. zm

dejavu*
hodnocení

2x
Tady mám ještě otcovskou linii
img192.imageshack.us/...
A tohle je otcovská y linie mého muže
img192.imageshack.us/...
Oni k tomu nabízejí ještě možnost, pokud chcete a souhlasí i druhá strana, že vám dají vědět, kdyby se vyskytl někdo z databáze, kde je vám geneticky příbuzný, ale mně se to ještě nestalo nebo jsem to dostatečně nevyužila, je tam jakási možnost chatu, ale už jsem to trochu pozapomněla, ovšem ten genetik tam byl ochotný, říkal, že z toho pak budou vydávat celostátní studii, odkud pochází obyvatelstvo v Čechách, ale to vyšlo zatím jen zlomkově, tak se těším, že se to dočtu jednou podrobněji třeba ve Vesmíru. :) Já vím, je to drahá legrace, ale celkem mne to zaujalo a i mne těší, že jsem zasponzorovala českou vědu. :)
zm
hodnocení

-dejavu-, moc děkuji za zprávu a za náhledy, určitě si ho nechám zpracovat, rodokmen tvořím pro vnučky, tak tam alespoň budou mít vše.Ještě jednou děkuji a přeji hezký den zm.

pravdomluvny*

Díky dejavu za možnost nahlédnout do těch certifikátů. Také již léta vytvářím rodokmen a uvažoval jsem o tomhle testu, čistě pro zajímavost. Abych řekl pravdu, dost mě to zklamalo. Podle mě je tam hodně všeobecných a málo vypovídajících údajů. Takže zatím do toho nepůjdu. Ještě jednou díky.

Loni, vlastně předloni, jsem do vyhledávače zadala své dívčí jméno, které je dost nezvyklé, ve tvaru mužského rodu. A nestačila jsem se divit. Představte si, že já, naprostý začátečník a pc analfabet, jsem se doklikala do kostelní matriky v roce 1678. Byla to maličká dědinka, odkud pocházel táta. Ani jsem netušila, že jeho rodina tam bydlela tak dlouho. Naprostá bomba! *ua*

hodnocení

0x

To jsou věci! Koukám jako blázen *palec*A prý Slovan všude bratra má *haha* A co Čech to . . . a vlastně vůbec nevíme, odkud jsme přišli. *klik* A to jsem si myslela kdoví co nevím, protože můj strýc na důchodu se bavil tvořením liniového stromu. A že náš prapra. . . se svým bratrem přišel za Třicetileté války z Ruska. Měla jsem mu za zlé, že nešel ještě pár kilometrů na západ. Ale vpodstatě jsem ráda, že vůbec šel.*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]