Nejste přihlášen/a.
Mám zájem si nechat udělat GenoGrafický test,ale obávám se,že zaplatím jen požadovanou částku a stejně se nic moc nedoz vím.Chtěla bych proto, tímto požádat všechny čtenáře , kteří již mají s GenoGrafickými testy nějakou zkušenost o radu .-Zda ano, či ne. děkuji .zm
Tak já ho mám a jsem ráda, že jsem si ho nechala udělat, bylo to zajímavé. Zde se můžete mrknout, co jsem od nich dostala za výsledek mé mateřské linie (donedávna dělali jen otcovskou linii) a zvážit, jestli to za takovou informaci stojí i vám. Nemyslím, že by to bylo něco nemoudrého, je to jen otázka preferencí, za co člověk utratí peníze, někdo nad tím zakroutí hlavou a raději to propije a prokouří třeba
Jinak vidím, že jste zde poměrně častým hostem, bylo by fajn, kdybyste se zde zaregistrovala.
-dejavu-, moc děkuji za zprávu a za náhledy, určitě si ho nechám zpracovat, rodokmen tvořím pro vnučky, tak tam alespoň budou mít vše.Ještě jednou děkuji a přeji hezký den zm.
Díky dejavu za možnost nahlédnout do těch certifikátů. Také již léta vytvářím rodokmen a uvažoval jsem o tomhle testu, čistě pro zajímavost. Abych řekl pravdu, dost mě to zklamalo. Podle mě je tam hodně všeobecných a málo vypovídajících údajů. Takže zatím do toho nepůjdu. Ještě jednou díky.
Loni, vlastně předloni, jsem do vyhledávače zadala své dívčí jméno, které je dost nezvyklé, ve tvaru mužského rodu. A nestačila jsem se divit. Představte si, že já, naprostý začátečník a pc analfabet, jsem se doklikala do kostelní matriky v roce 1678. Byla to maličká dědinka, odkud pocházel táta. Ani jsem netušila, že jeho rodina tam bydlela tak dlouho. Naprostá bomba!
To jsou věci! Koukám jako blázen A prý Slovan všude bratra má
A co Čech to . . . a vlastně vůbec nevíme, odkud jsme přišli.
A to jsem si myslela kdoví co nevím, protože můj strýc na důchodu se bavil tvořením liniového stromu. A že náš prapra. . . se svým bratrem přišel za Třicetileté války z Ruska. Měla jsem mu za zlé, že nešel ještě pár kilometrů na západ. Ale vpodstatě jsem ráda, že vůbec šel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.