Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikdo o mě nemá zájem

Od: leiah odpovědí: 11 změna:
Je mi už dost přes padesát a čím dál tím víc na mě padá samota. Za celý můj život jsem nepotkala jediného chlapa, který by mě aspoň pozval na kafe, nebo projevil sebemenší zájem. Jsem asi neviditelná. Dříve jsem to neřešila, chlapi mě nechtěli, tak jsem všude chodila a jezdila sama. Čím jsem ale starší, tím víc bych chtěla mít někoho vedle sebe. Zkoušela jsem několik seznamek a ani lajk, ani náznak toho, že by si mě někdo všiml. A nemyslím si, že bych byla tak šeredná, nebo jsem sama na sebe jen zvyklá, nevím. Nevím, co dělám špatně.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlochydess*
hodnocení

5x

Dobry vecer. Mate aspon nejake kamaradky/kamarady/zname eventuelne rodinu, kterych byste se mohla zeptat?

Nemyslim to nijak zle, ale jak psali prede mnou, mozna je nejaka vec, kterou sama nevnimate (neupozornili vas na ni, takze vas ani nenapadla).

Mozna je to jak psali vyzarovani mene sympaticke energie (pozor, nema nic spolecneho s krasou), nektere zeny se az prehnane parfemuji a okoli s nimi ani nevydrzi, ja mam kolegyni, ktera je citit potem (sportuje, nemame tu odvahu ji to rict naplno a sama to neciti), u zen pomerne bezne vaginalni problemy atp... Znam zeny extremne hlasite a ukricene, zeny, kterym se nikdy nezavrou usta...

Proto bych se byt vami uprimne zeptal sveho nejblizsiho okoli, zda tam nemuze byt nejaky "odrazujici" faktor. Urcite vam nebudou lhat.

Jinak drzim pesti se seznamenim a preji hezky vikend :)

hodnocení

3x
Možná vyzařujete energii nepřístupné ženy. Určitě jste se někomu líbit musela. Ale nenašel odvahu.
Hlavu vzhůru. Co takhle vyrazit na koupaliště, někam do pískovny...
To chce nahodit třeba i úsměv a netvářit se sklíčeně *palec*

km
hodnocení

1x

Nesmíte čekat, že se to stane. Musíte tomu jít aktivě naproti. Asi i na té seznamce nestačí si jen vytvořit profil.

hodnocení

1x

Je možné, že vy nemáte také o nikoho zájem. Každý někoho něčím přitahujeme, provokujeme. To je pravda, ale Osud dovede různé věci. Má s vámi asi jiné plány.

uprimny
hodnocení

1x

Dobrý den,

mám jednu moc špatnou vlastnost. Jsem upřímný. Pokud byste chtěla, napište mi na patron1@post.cz a já vám zkusím pomoci a poradit, v čem může být zakopaný pes. Můžete mi tam rovnou poslat odkaz na profil na seznamce, podívám se na něj. Některé inzeráty totiž působí namyšleně a lidé na ně kvůli tomu nereagují, to bych vám také pomohl přeformulovat.

Zdravím.

Já osobně se na hony vyhýbám "upřiným lidem". Bojím se jech.

Nikdo o mě nemá zájem
uprimny
Upřímný = upřímný, tzn. že s Vámi mluví upřímně. Pokud poznáváte upřímné lidi, kteří vám říkají pouze špatné věci, možná byste se měla nad sebou zamyslet a neshazovat hned můj komentář. Ono totiž upřímnost je, jak ta co chválí, tak ta co haní.
Bohužel je to ale špatná vlastnost v dnešním světě, protože lidé raději slyší překrásné lži, než ošklivou pravdu. Tím ale stagnují na místě, obklopeni samými lháři a pak stejně jako tazatelka (a mnoho jiných) nemají šanci zjistit, v čem je problém a jsou do 50 let sami, pak si to uvědomí, ale jsou stále obklopeni lidmi, kteří jim podsouvají milosrdné lži. Nemají šanci něco udělat jinak i když by sami chtěli.

hodnocení

0x
Na mne to působí jako příběh z jiného světa.

liska5
hodnocení

0x

Ono to chce mít nějakou zájmovou činnost, která lidi sdružuje a umožňuje komunikaci a tam nestát v koutku, ale být trochu komunikativní a živě s humorem reagovat. I teď se dá takhle někam začlenit. To musíte zjistit, kde v okolí jsou nějaké kluby, kurzy, oddíly, sbory a soubory, srazy, exkurze, výšlapy a pod...K něčemu určitě tíhnete. Nebude to lehké, protože nejste ve společnosti otrkaná, zřejmě taky proto, že budete trochu introvert a budete "vyzařovat" nejistotu. Ty roky, kdy to šlo snáze, tak ty jste prošvihla. Ale přeci jen nežijete ve vzduchoprázdnu, patříte do nějaké rodiny, pracovního kolektivu. Choďte jim a s nimi na oslavy, svatby, akce...A buďte komunikativnější, na příjmu a trapasy berte s humorem...

hodnocení

0x

Zdravím,,,,třeba máte velké nároky.

liska5

A nebo chce, ale zároveň má obavy...Z některých lidí takové postoje vyzařují..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]