Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer. Mate aspon nejake kamaradky/kamarady/zname eventuelne rodinu, kterych byste se mohla zeptat?
Nemyslim to nijak zle, ale jak psali prede mnou, mozna je nejaka vec, kterou sama nevnimate (neupozornili vas na ni, takze vas ani nenapadla).
Mozna je to jak psali vyzarovani mene sympaticke energie (pozor, nema nic spolecneho s krasou), nektere zeny se az prehnane parfemuji a okoli s nimi ani nevydrzi, ja mam kolegyni, ktera je citit potem (sportuje, nemame tu odvahu ji to rict naplno a sama to neciti), u zen pomerne bezne vaginalni problemy atp... Znam zeny extremne hlasite a ukricene, zeny, kterym se nikdy nezavrou usta...
Proto bych se byt vami uprimne zeptal sveho nejblizsiho okoli, zda tam nemuze byt nejaky "odrazujici" faktor. Urcite vam nebudou lhat.
Jinak drzim pesti se seznamenim a preji hezky vikend
Dobrý den,
mám jednu moc špatnou vlastnost. Jsem upřímný. Pokud byste chtěla, napište mi na patron1@post.cz a já vám zkusím pomoci a poradit, v čem může být zakopaný pes. Můžete mi tam rovnou poslat odkaz na profil na seznamce, podívám se na něj. Některé inzeráty totiž působí namyšleně a lidé na ně kvůli tomu nereagují, to bych vám také pomohl přeformulovat.
Zdravím.
Ono to chce mít nějakou zájmovou činnost, která lidi sdružuje a umožňuje komunikaci a tam nestát v koutku, ale být trochu komunikativní a živě s humorem reagovat. I teď se dá takhle někam začlenit. To musíte zjistit, kde v okolí jsou nějaké kluby, kurzy, oddíly, sbory a soubory, srazy, exkurze, výšlapy a pod...K něčemu určitě tíhnete. Nebude to lehké, protože nejste ve společnosti otrkaná, zřejmě taky proto, že budete trochu introvert a budete "vyzařovat" nejistotu. Ty roky, kdy to šlo snáze, tak ty jste prošvihla. Ale přeci jen nežijete ve vzduchoprázdnu, patříte do nějaké rodiny, pracovního kolektivu. Choďte jim a s nimi na oslavy, svatby, akce...A buďte komunikativnější, na příjmu a trapasy berte s humorem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.