Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat s Herou, troubu nemám, můžu na ní smažit maso nebo palačinky? Jinak nevím. Prosím poraďte.
5x
doplněno 04.07.24 11:31: Než si kvůli jedné kostce Hery koupíte tu zde doporučenou remosku, tak ještě něco zajímavého (a na dotaz odpovídajícího) z internetu: "Hera je určena speciálně na pečení. Hera obsahuje 75 % rostlinných tuků a vitaminy A a E. Kromě pečení lze Heru použít také na dušení, vaření a krátkodobé smažení." To by Vás mělo uklidnit (a ušetříte i za nový přístroj do domácnosti).
2x
Na Heře bych nikdy nesmažila. Smažím na vepřovém sádle, na řepkovém oleji nebo na kombinaci obojího. Heru občas přidávám do pečení některých moučníků, buchet a to napůl s máslem.
Jinak jsem viděla 2 druhy Hery. Buď Heru na pečení, nebo Heru s máslovou příchutí. Tu druhou by bylo možno použít na nějakou pomazánku. Ale je pravda, že máslo je máslo a Hera je jen margarín.
Nedávno jsem dělala candáta na pánvi, na másle a byla to dobrota. Nedovedu si to představit s Herou.
Když nemáte troubu, dala bych Heru matce, sestře, kamarádce, prostě někomu, kdo troubu má. A až z toho bude nějaký koláč, pozvala bych se ochutnat, abyste z toho taky něco užila.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.