Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co s Herou?

Od: mina odpovědí: 16 změna:

Co mám dělat s Herou, troubu nemám, můžu na ní smažit maso nebo palačinky? Jinak nevím. Prosím poraďte.

 

 

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

6x
avatar arne1

Koupit si remosku, v té můžeš péct cokoliv - maso i buchty. Přitom energeticky minimálně náročné

Souhlas, remoska je boží vynález. Mám ji 50 let a stále je dokonalým pomocníkem.

@ben @mina - odpověď na vyjádření "troubu nemám". V remosce lze péct třené buchty, v nichž se uplatní spousta Hery.

Super rada. Kvůli troše margarínu kupovat remosku...

Ta remoska je velmi univerzální a úsporná. Koupí se rozhodně neprohloupí

 

halamus
hodnocení

6x

Podarujte ji někomu.
Já takovým produktům říkám chemické máslo.

nov

*palec2*souhlasím, ani si nechci představit chuť řízku či jiného masa na tomto tuku. *blee*

 

ben®
hodnocení

5x
avatar ben
Dobrý den, ano, můžete ji takto použít (je na pečení, ale i vaření). Zdravím!
doplněno 04.07.24 11:31: Než si kvůli jedné kostce Hery koupíte tu zde doporučenou remosku, tak ještě něco zajímavého (a na dotaz odpovídajícího) z internetu: "Hera je určena speciálně na pečení. Hera obsahuje 75 % rostlinných tuků a vitaminy A a E. Kromě pečení lze Heru použít také na dušení, vaření a krátkodobé smažení." To by Vás mělo uklidnit (a ušetříte i za nový přístroj do domácnosti).
mina
hodnocení

Dík, ostatní asi nepochopili otázku.

ben®
mina - nemáte zač. Občas se zde stane, že někdo dotaz zcela či z části (úmyslně) nepochopí, odpoví mimo a jiný uživatel poradny ho ohodnotí, protože dotaz také nepochopil, resp. líbilo se jí nějaké slovo (např. remoska).

 

kmet
hodnocení

2x

Pečení je radost, Hera je pečení!

 

hodnocení

2x
avatar babajaga

Na Heře bych nikdy nesmažila. Smažím na vepřovém sádle, na řepkovém oleji nebo na kombinaci obojího. Heru občas přidávám do pečení některých moučníků, buchet a to napůl s máslem.

Jinak jsem viděla 2 druhy Hery. Buď Heru na pečení, nebo Heru s máslovou příchutí. Tu druhou by bylo možno použít na nějakou pomazánku. Ale je pravda, že máslo je máslo a Hera je jen margarín.

Nedávno jsem dělala candáta na pánvi, na másle a byla to dobrota. Nedovedu si to představit s Herou.

Když nemáte troubu, dala bych Heru matce, sestře, kamarádce, prostě někomu, kdo troubu má. A až z toho bude nějaký koláč, pozvala bych se ochutnat, abyste z toho taky něco užila. ;) Jaga.

 

 

hodnocení

1x

Palačinky jedině na sádle!

 

ks
hodnocení

0x
Vyhodit. Je to sragora.
ben®
ks - než něco hloupého napíšete, tak se na Heru zeptejte své babičky a matky, které ji v kuchyni určitě používaly/jí.

ben - Myslím, že moje babička heru neznala a pokud si to ještě pamatuju, tak moje matka jí před cca 50 lety použila celkem 2x - poprvé a naposledy *smich*.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]