Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové sandály nesedí na noze

Od: susi odpovědí: 6 změna:

Zakoupila jsem si sandály, nebyly zrovna levné. V obchodě jsem se několikrát prošla, zdály se být dobré. Když jsem si je vzala na vycházku, pásky mě dřou a boty vůbec nesedí. Zkusila jsem nabídnout kamarádkám a dala inzeráty na různé bazary, ale žádná odpověď. Lituju tak drahé boty hodit do popelnice, byť byly nošeny pouze jednou. Prosím, poradíte, dalo by se ještě něco dělat? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

I když se v našich končinách považuje za veliký přestupek proti bontonu nosit do sandálů ponožky, zkuste to nejprve s nimi. Noha bude chráněna ponožkou, neodře se, boty se postupně rozchodí, pásky povolí a ponožky budete moci odložit. Jaga.

Ty ponožky můžete předem namočit, dobře vyždímat a obout. Vlhkem by pásky měly povolit dřív.

souhlas. Nesmyslný bonton určovaný neznámo kým.

hodnocení

1x

Já jsem včera vyměnila botky, které mi byly velké, za 2 kila brambor. Na Facebooku. Nabídněte a napište, co za ně chcete. ;)

aaa
hodnocení

1x

Jo, ševci bohužel vymřeli a boty již nikdo nedokáže vyrobit jako dříve. Mám taky sandály, a nosím je jen občas a pak zase uklidím. Taky dřou. Nic nepomáhá.

bramburka
hodnocení

0x

To se nekdy stava. Bud si je muzes nechat jen na kratke noseni ale i tak te to bude stvat.
Pokud jsou pasky kozene, tak se muzes pokusit je trochu roztahnout. Ale pokud jsou ti celkove nepohodlne, tak je radeji nekomu venuj.
Ja jsem takhle venovala vloni krasne znackove pantofle, ktere mi byly uzke. Moc me to mrzelo, ale uz je aspon nemam na ocich a nemusim se rozcilovat!

ditula
hodnocení

0x

Ve kterém obchodě jste je kupovala? Někde to jde vrátit, nebo vyměnit. Já si v CCC koupila sandálky na vysokém podpatku a pak jsem zjistila, že jsem vyšší než přítel. Taky se mi špatně nakupovalo, když jsem potřebovala něco ze spodního regálu. Botky jsem pořádně vyčistila a zkusila je vrátit. No moc se jim nechtělo. Nakonec jsem je vyměnila je za jiné a bylo po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]