Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí barvení vlasů

Od: zahadnalkocicka odpovědí: 9 změna:
Můžu se zeptat jestli má nekdo odhad kolik by tak mohlo stát nabarvení celé hlavy na růžovo?
Mám poměrně husté vlasy a jejich délka je pod ramena

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Nejlevnější je koupit si barvu a obarvit si sama.

...a pak do kadeřnictví...opravit, co zbylo na hlavě...

hodnocení

0x

V Praze nebo na malém městě? Vyhlášené kadeřnictví nebo běžné? Takže od 4000 po 2000. Možná někde i 1500, ale to si fandím. Platím věštinou pod 2000,-

zahadnalkocicka
hodnocení

malé město, běžné kadeřnictví

Takže kolem 2000,- (do...)

bramburka

A proc se nezeptas primo v tom kadernictvi? Staci tom zavolat!

Tak tři tisíce cca. Jenže to může být i úplně jiná cifra. U nás - malé město: jedna kadeřnice si účtuje 600 Kč a druhá za to samé, na stejných vlasech 2100 Kč. No. Takže si tam skočte nebo zavolejte a hned budete vědět.

jajo
hodnocení

0x
Zalezi ake mas vlasy hrubé či jemné, farbu, ci bude treba najprv odfarbit, aky odtieň chces ruzovej. Akurat si znicis vlasy.

hodnocení

0x

Cena bude různá, odvíjí se podle toho, kde se kadeřnictví nachází. Na vesnicích občas kadeřnice pracuje doma, má vyhraženou místnost. Tady je cena levnější.

Ve městech jsou vyhlášené kadeřnické salóny, kde nejsou už ani kadeřníci, ale "vlasoví stajlisti" :-D A ceny jsou tam daleko vyšší.

Vnuk jel do divadla, dal se předtím ostříhat a když už tam byl, tak současně i oholit. Platil za to 800 Kč. Inu, jak vidno, ceny jsou různé. Mně obrali "na pánském" za stovku. Holit nebylo třeba. *smich* A obarvila jsem se pak následně sama. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]