Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když vaříte vepřové výpečky, podlejváte je v troubě vodou? A kdy na začátku nebo ke konci? Je vhodné tam vložit výpečky bez vody nebo je to lepší s vodou? Děkuji
Výpěčky nevařím, ale peču v troubě. Dám do pekáče kousek vepřového sádla, na to nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Výpečky osolím, opepřím a okmínuji. Dám péct do trouby, odkryté, po chvíli, když to začne červenat, podliju. Ne hned zkraje do studeného. Voda na podlití by měla být horká, studená by proces pečení přerušila. Nedávat mnoho, raději po troškách, jak uznáte. Ještě lepší je použít horký vývar z kostí, sosík bude lepší. Peču pod poklicí, ke konci pečení ji sundám, aby výpečky zčervenaly. Dobrou chuť. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.