Prosim nemate tu nekdo radu jak se zbavit akne na zadech? Jsem uz zoufala. S akne se potykam uz x let i na obliceji, tam se to ale tak o 80% zlepsilo, objevi se jen obcas nejaky pupinek, ale posledni dobou se mi zacaly delat opravdu ve velkem na zadech. Mela jsem je tam vzdy, ale jen trosicku. Ted je to ovsem priserne sprchovala jsem se vzdy obycejnou baleou a nebyl zadny problem, ted jsem tedy koupila od tea tree primo sprchovy gel na akne ale nezabira.. snazim se si zada myt pravidelne a poradne, menit obleceni, prat podprsenky, nenosim batohy.. napadlo me jeste, ze me casto pritel masiruje, nemohlo se to treba zhorsit i z toho? Dekuju za rady
Moje vnučka 32 let měla takové problémy několik let. Bylo jí hanba jít za kožním. Nakenec šla a lékař ji doporučil kosmetiku z lékárny a věřte nebo ne, za 10 dní má pusenu a záda, čistá. Běžte za kožním!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.