Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesolený guláš, jak ho zachránit?

Od: begi25® odpovědí: 7 změna:

Zdravím a prosím o radu. Dneska sem udělal podle návodu guláš z plecka na guláš. Kilo masa a 80 dg cibule a hlavně sem tam dál všechno podle návodu. Bohužel sem to nějak přesolil. Můžete mi prosím poradit jak to mám napravit? Mám čas do neděle kdy my přijde syn s vnučkou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Mám vyzkoušený recept na přesolenou omáčku, polévku. Hoďte tam několik syrových oloupaných překrojených brambor a trochu povařte. Sůl bramboty nasají a po vychladnutí je můžete vylovit a vyhodit.

Nebo sníst.

nebo sníst *smich*

asd1
hodnocení

2x
Ty brambory, a bacha taky na zkysnuti..
Nebo uvařit druhej neslanej guláš a smíchat..

hodnocení

1x

Zdravím. Guláš můžete zkusit i rozředit vodou nebo vývarem. Tímto způsobem snížíte koncentraci soli v guláši.

liska5

Naředit vodou nebo lépe nesoleným zeleninovým vývarem s kousky brambor a má hrnec gulášové polévky *jasne*

bramburka
hodnocení

0x

Syrovou bramborou to muzete trochu zmirnit, ale do nedele se tam ta sul spis jeste rozlezi.
Pro jistotu bych uvarila jeste burtgulas, kdyby se tohle nedalo jist. Deti moc slane nemaji rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]