Nejste přihlášen/a.
Toto je otázka pro ženy.
Myslím si, že ženám velmi sluší, pokud mají upravené nehty, ale přírodní a mohou být i delší-nemyslím nějak extrémnědlouhé, ale delší. Nechápu ale jak se mohou někomu líbit nehty umělé?
Možná mají proto nějaký důvod, ale myslím, že pokud má některá z žen dispozici mít kvalitní přírodní nehty, tak proč si je nenechá?
Jsou podle vás upravené nehty u žen známkou jejich sociálního statusu? Vypovídají něco o takové ženě?
Děkuji za odpovědi
3x
1x
Přirozené nehty jsou velmi náročné na údržbu. Každá žena má ruce stále ve vodě. Při úklidu si může vzít gumové rukavice, ale při práci v kuchyni to dost dobře nejde. Stále je potřeba něco opláchnout, umýt, hodně potravin je mokrých. Prostě ruce jsou stále mokré a odmaštěné. A to se nehtům vůbec nelíbí. 2 dny a je po manikuře, po laku. Lak se odlupuje, nehty se lámou a štěpí. Tohle právě umělé nehty nedělají. Ty drží, jsou nějakou dobu pěkné.
0x
Čtu znovu a píšete "upravené" nehty, takže snad jsem ok.
Ne tak jsem to nemyslel, jsem muž a spíše mne to téma zaujalo-už jsem něco podobného četl. Těmi upravenými, ale delšími nehty bylo myšleno to, že určité profese takové nehty asi nedovolují, ale i opak je pravdou, protože jsem viděl ženu v provoze, kde bych to nečekal a měla přírodní, kvalitní a dlouhé nehty, že jsme nechápla, že si je při manuální profesi nezlomí. Zkrátka bych to nečekal třeba u zahradnic apod., ale spíše u úřednic, pracovnic u přepážek, manažerek atd...
A ten status? To je spíše věcí minulosti.
0x
známkou jejich sociálního statusu?
Tak to je naše paní uklízečka přinejmenším VIP![]()
Přemýšlím, proč mají někteří lidé takovou potřebu pozorovat a komentovat ostatní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.