Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční plnička klobás nebo koupit robot s mlýnkem s plničkou?

Od: boban® odpovědí: 10 změna:

Zdar,

je lepší koupit ruční plničku klbobás, tak jak je na obrázku, nebo koupit kuchynský robot(který využijeme) s mlýnkem na maso? Jsou plnící nástavce k robotům běžně součástí? Nebo jsou to jen mlýnky na maso?

Ruční plnička klobás nebo koupit robot s mlýnkem s plničkou?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To si musí každej udělat podle sebe.Někdo si koupí plničku, další robot s nástavci, jinej plní rukou.

hodnocení

Mně jde o to, pokud si koupím kuchyňský robot s mlýnkem na maso, zda tam ty nástavce na plnění jsou nebo jestli JE LZE ASPON DOKOUPIT
To asi bude záležet na výrobci. Někdo to bude prodávat jako příslušenství, jinej ne. Musíš se zeptat v obchodě, ne tady.
hodnocení

@jenyk

jasně no, byl jsem zvědavej i na nějaký zkušenosti s mlýnkem na maso namontovaným na kuchynským robotu, jestli to dokáže plnit nějakou přijatelnou rychlostí. Obecně mlýnky na maso s nástavci na plnění klobás nejsou rychlíci.

hodnocení

2x

Tak tenhle má přímo v příslušenství

zbozi.cz/...

Součástí je příslušenství ve formě masomlýnku, speciální flexi hnětací metle, nástavců na hnětení, šlehání, míchání a lehká těsta. Dále také má nástavec na přípravu klobás ve dvou šířkách a tvořítko na cukroví.

hujer

Ale pořád je to Sencor! Ne.

hodnocení

2x
Kuchyňský robot má tenké tělo. Hmotu při průchodu zbytečně rozmelni. Lze použít, ale není to ono. Za mě jednoúčelová plnicka splní lépe očekávání.
hodnocení

Plničky na klobásy na základě mlýnků na maso se mi zdaj fakt pomalý.

Asi tu čistokrevnou plničku

hodnocení

2x

Stačí kúpiť nádstavec na mlynček. Plnička je vhodná,ak robíte vačšie množstvo. Elektrický budete musieť spínať aby ste stihali plniť mäsom bez vzduchovej bubliny.

zeleziarstvoplus.sk/...

hodnocení

Nástavce na mlýnek mám a je to horor. To musí dělat dva. Jeden odnímá střívko, točí klikou, druhy PECHUJE a zároveň přidává další maso na plnění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]