Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dají se ještě někde sehnat kovové podpatky, nebo jen ty patníky? Ty plastové nic nevydrží, včera jsem je odrbala za 5 hodin chození po Olomouci. Nosím vysoké jehláky a fakt bylo po nich. Díky
Za tu radu bych vás klidně na procházku vzala a klapala vám cestou na svých vysokánských jehlových dřeváčcích, okovaných novými plátky, ale nevím od kud jste a co by na to můj přítel. No a nohy moc dlouhé nemám, tak je prodlužuji právě těmi podpatky. Mějte se hezky a ještě jednou moc děkuji
No právě, že ne. U nás mi řekly, že prý ničí podpatek, že se nějak omačká a už to nejde vyměnit. Ty plastové nechci. U vás je mají? Odkud jste a máte s nima nějaké zkušenosti?
Patníky jsou okolo silnic, to co myslíte jsou podkůvky, Dnes když jsou boty na jednu max dvě sezony se to již nevyplatí. Ale tam kde tvrdili že to ničí podpatek Vám tedy kecali -nebylo ochotni, schopni? to udělat. třeba skrze cenu?! větší vývar je z výměny celého podpatku než v přibití podkůvek na boty!
U těchto mých bot se podpatky nevyměňují a mění se patníky. Podkůvky byly u širokých podpatků, ne u jehlových tenkých.
Ještě jednou! Patník není na botě, patníky jsou podél některých pozemních komunikací původně čtyřhrané kamenné kvádry dnes už převážně plastové .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.