Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho boli rana po zasiti?

Od: anna* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, psala jsem sem nedavno ohledne vyrustku u nehtu a omlouvam se, mam dalsi dotaz, chtela bych vedet vase zkusenosti jak dlouho vas bolela zasita rana? Doktor mi to v pondeli odstranil chirurgicky a zasil, rekl mi, ze budu moct normalne chodit, jen at neslapu na prsty ale spis na patu ale ja nejsem schopna chodit temer vubec, sla jsem jen pred barak se psem a myslela jsem ze se po… vyhrkly i slzy. Dnes v noci jsem nemohla absolutne spat bolesti. Rikam si jen zda je to proste normalni po siti nebo bych si mela opet zajit? Nechci tam chodit a otravovat zbytecne, jak dlouho to treba bolelo vas? Neni tam hnis, nekrvaci to (bylo trochu krve jen na obvazu),je to otekle ale to je predpokladam po siti taky normalni.. Odpoledne to treba neboli vubec, vecer dost.. mela bych tomu jeste dat cas? dekuji za vase nazory :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jak koho-někdo je víc cimrplich a někdo je odolnější. Jste asi citlivější tak pokud nemusíte tak nechoďte a když ano pak zkuste berle nebo fr. hole.

hodnocení

3x

To je otázka pro tvého lékaře - třeba bude stačit zeptat se po telefonu.

Ale kůže a všechno co bylo rozříznuté, tak potřebuje určitě minimálně týden, na zahojení.

Vem kus špalíku a lepící páskou si ho přilep pod podrážku operované nohy. Ten špalík by měl zabránit došlapování na prsty a tedy namáhání hojící se rány. Bude to něco podobného, jako když má někdo sádrovou dlahu a pod patu dostane takový kus gumy, na který došlapuje.

Ale určitě se poraď s lékařem.

bramburka

Dobry napad se spalikem. Ja bych asi volila smotanou ponozku nebo neco podobneho,ale mekkeho. Myslim, ze ty bolesti budou jeste par dni trvat. Je to citlive misto.

hodnocení

3x

Palec a pata jsou při chůzi nejzatěžovanější. Nevím, kolik vám toho vzal, ale nedá se skoro chodit ani se zaníceným nehtem, natož se šitou ránou. Podle mě byste tak týden mela chodit jen na záchod a zpět, bez došlápnutí na palec a rozhodně v botě s otevřenou špicí, nejaké sandály. Po tom týdnu to bude spíš lechtat, ale stále neoůjde plně zatížit. Po 14 dnech by to už mohlo být skoro ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]