Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chuť meruněk?

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:
Zná někdo ty meruňky sušené na slunci? Vím, že maji černou barvu, což trochu odpuzuje. Doporučíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

3x

Nejsou sířené a aby se nekazily, tak musí být víc vysušené. Někdy až tak, že jsou tvrdé. Sušíme je tak vždy, když je nadúroda, což letos určitě nebude.

Chutnější jsou ty sířené.

mate59
hodnocení

1x

Ta tmavá barva je protože nejsou sířené.Vzhled mě taky odpuzuje,jím raději sířené.Stačí je umýt.

km
hodnocení

1x

Koukal jsem na netu, ale černé jsem nenašel, když už tak hnědé. Černé měruňky by mě asi taky odpuzovaly, ale v případě hnědý barvy je to přirozené, nic odpuzujícího. Každé sušené ovoce ztmavne, pokud se nemáčí v kyselině. Někdy si to zkuste, třeba banány usušit.

hodnocení

0x
Doporučím... podobně jak rajčata, taky sušená na slunci...
hodnocení

A jsou měkké?

Co občas kupujeme ve zdravé výživě, tak měkké jsou...

hodnocení

0x

Ano, jsou měkké, mnohem měkčí a šťavňatější než ty oranžové. Rozinky také nemají barvu jako hrozny.

hodnocení

0x

Já vůbec nesmím, ale čas od času zhřeším a koupím si 2-4 kousky třeba fíků, meruněk, jader nějakých ořechů nebo kostek nugátu na váhu. Kupte tak maličko těch i těch a uvidíte, jak vám budou chutnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]