Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nafouknout plovací kruh?

Od: aja1946® odpovědí: 13 změna:
Tak jsem úplně selhala. Neviděla jsem ho od dětských let. Nejde nám nafouknout. Dole v tom otvoru je ještě plast. Zkoušela jsem to protlačit cudlikem, nejde to. To se má propichnout či co. Kruh nebude používán ve vodě. Je určen na sezení pro pani s potížemi s hemeroidy.
Jak nafouknout plovací kruh?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

5x

Průhlednou krytku vytáhněte z otvoru.

Táhněte za ji aby průhledná část vylezla jako bradavka za mrazu.:)

Při nafukování bradavku ze strany trochu dvěma prsty zmáčkněte.

Vidíte, že chlap má něco takového v krvi.

hodnocení

To jsem udělala nic. Pořád to nepřipustím vzduch. Je dole ucpané
bramburka

Tak pokud jste nasosku vytahla a nejde ani tak nafouknout, je mozne, ze je zespoda pojistovaci zaplata. Ta by mela byt ale pohybliva. Tu budete muset bud odchlipnout nebo propichnout.
Jinak reklamovat.

hodnocení

Už jsem pochopila. Dík.

riva

To je dobře. Protože klidně bych vám to předvedl, ale manželka by byla proti.

hodnocení

5x
Jemně stiskněte dvěma prsty ventilek, což Vám umožní bezproblémově nafouknout kruh. Po ukončení foukání pustťe ventil a zavřete ho.

liska5
hodnocení

5x

Vytáhnout a ten ventil zmáčknout zboku - zploštit. Pak foukat.

hodnocení

3x
Tenhle zlepšovák je pouze na vztek. To se musí prostě přefouknout. Doma jsem na to neměl plíce, kompresor si s tím poradil.

hodnocení

3x

Když ten kruh konečně nafouknete, tak praskne pod tou osobou, není na toto určen. Kruh na hemeroidy je úplně jiný.

aaa
hodnocení

0x

sportstart.cz/...

A co tohle. Dříve se tím nafukovaly míče.

hodnocení

Na to jde použít cokoliv. Mně jde o to zda se to ci nemá propichnout.

hodnocení

0x

Vemte něco co tím otvorem projde špejli, vrták, šroubovák ... a zkuste dno té násosky protlačit. Opatrně ať vám to tam nespadne.

Někdy je ta bezpečnostní ucpávka plochá jako poklička a je na konci násosky a někdy je to spíš "hrnec" takže se neudělá otvor dole, ale po obvodu té násosky asi 3mm od konce. Takže vám nastroj neprojde (zůstane zabořený v tom "hrnci) ale uvidíte, že se po obvodu udělala spára. Pokud to půjde, tak víte, že je to funkční.

Pak jsou dvě možnosti. Buď to bylo jen přilepené a bude stačit tu násosoku dole zmáčknout, aby se pojistka rozevřela a půjde foukat. Když to nepůjde, to tím nástrojem zase otevřete a do otvoru (strčíte špejli nebo párátko, které ho udrží otevřený a foukáte i s ní. Špejli (párátko) si dáte do koutku úst držíte ať ji(ho) nefouknete dovnitř a foukáte. Po nafouknutí vytáhnete nástroj otvor se uzavře, uzavřete víčko a je to.

Jde to udělat i tak, že si ulomíte asi 5cm špejle, tu tam strčíte necháte kousek trčet ven a dáte si ji i s násosokou do pusy a silně stisknete násosoku i se špejlí ať ji nefouknete dovnitř a foukáte.

Je tu samozřejmě i druhá možnost, že je to zmenek a dole to žádný otvor není. Pak už nezbývá, že tam otvor udělat. Ideálně asi vrtačkou a vrtákem, protože párátkem, jehlou nebo něčím podobným udělaný otvor se nejspíš hned zatáhne. Ono záleží na tloušťce dna. A hlavně byste to takovým malým otvorem nafukovala strašně dlouho.

hodnocení

0x

Strčit sirku do otvoru, dostat se přes vnitřní pojistku, nafouknout, sirku vytáhnout, zašpuntovat ...a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]